Hur man målar Rhino Foder

Rhino Foder Unlimited säljer Tuff-Grip och hårdföra flaket målar foder. Dessa färger är kemiskt avancerade varianter av polyuretan beläggningar som skyddar ytan på din bil. När sprutas på fordonet, hårdnar produkten, vilket ger dig en icke-sladd yta med ljuddämpande egenskaper som inte kommer varp, rost eller spricka. Medan vissa liners erbjuder en roll-on variation, erbjuder Rhino Infodringar spray-on program. Tillämpa Rhino Foder är en multipel-steg process som alla kan göra inom loppet av några timmar. Saker du behöver
Medium-grit Grease sandpapper Mössor och oljerengöring Rags Köpa och tvättsvampar
Maskeringstejp eller målartejp
Tarp eller tidning
Spray-on Rhino Foder produkt

Visa fler instruktioner
1

Sand hela ytan som målas noggrant för att möjliggöra ordentlig vidhäftning av färgen. Använd ett medium-grit sandpapper.
2

Rengör ytan med trasor eller svampar med hjälp av ett rengöringsmedel inriktad på rengöring oljor och fett. Spraya ner ytan med vatten och låt ytan torka ordentligt. Området måste rengöras noggrant så du kanske vill rengöra det två gånger. Smuts eller skräp kan hindra färgen från riktigt fastnat på ytan.
3

Tape utanför det område du vill målas med maskeringstejp eller målartejp och täcker resterande delar av fordonet som du vill skyddas med en presenning eller tidning.
4

Spraya på Rhino Foder. Använd långa, jämna drag som täcker hela området. En applikation är allt som behövs, men applicera ytterligare skikt om så önskas efter det att produkten har helt torkat i enlighet med specifikationerna i kapseln. Full torktiden är normalt 24 timmar innan applicering av ytterligare lager, men torktiden beror på hur tjock av en initial päls du besprutas.
5

Avlägsna tejp och papper och inspektera produkten när alla rockar har haft gott torktid.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141772.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.