Hur man transporterar cyklar i en lastbil

Utomhus entusiaster ofta få rida sina cyklar i bergen, parker eller andra cykel-vänliga platser. Som en cyklist, kan oftast köra till ditt favoritställe att rida vara jobbigt om du inte har rätt bärare rack. Att köra en lastbil kan ge dig mer utrymme, men kommer du vill installera en lastbil rack för att hålla dina cyklar. Det finns flera sätt att transportera din cykel när du kör din lastbil. Saker du behöver
Bike rack
Bultsats
Hylsnyckel
Skruvmejsel
Elastic tie-downs
Rope
Visa fler instruktioner

1

Stå cykeln i mitten av flaket. Du kan ta ett par spännband och linda dem runt cykeln och koppla dem till flaket s hål hörnrutan. Dessa hål är i varje hörn och mitt på båda sidor. De pre-cut att tillåta en husbil skal skall installeras. Tie-down linor är långa elastisk nylon rep med en lindad krok på slutet. Dessa kan vara ungefär 3 meter i längd, men sträcka ut till mer än 6 meter.
2

Installera en lastbil rack säng cykel. Detta är en liten anordning för att hålla upp till fyra cyklar. Du tar helt enkelt enheten och lås upp det i flaket med hjälp av en skruv-system. Du kommer att behöva köpa de bultning kontakter separat. Addera 3

Placera cykeln i mitten av lastbilen. Du kan ta fyra stycken 6-meter rep och förankra cykeln till flaket. Du kan binda ner med alla fyra hörn av flaket kanten eller så kan du använda sidan rälsen.
4

Du kan också bifoga en bogsering släpvagn till lastbil. Du kan placera en eller flera cyklar på släpet och fäst dem säkert med lås cykel hjul. Du kan också installera ett cykelställ på sängen på släpvagnen och fäst dem med ett låssystem. Var noga med att ansluta släpets lampor till lastbilens elsystem så att de fungerar när man kör.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141770.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.