2002 Silverado 1500 Specifikationer

Chevrolet Silverado 1500 pickup kom i fyra olika utföranden under 2002. Dessa var basen, den kommersiella, LS och LT. Alla versioner var utrustade med fyra hjul låsningsfria bromsar, bakhjulsdrift och fyrhjulsdrift, cab-back isolator, automatisk låsning nav kontroll och luftkonditionering. Motor och växellåda

Standard motorer för alla utom LT var en 4,3-liters V6 med 200 hästkrafter. LT hade en 5,3-liters V8-motor med 285 hk som standard. Alternativ för de övriga tre versionerna var en 4,8-liters V8 med 270 hk eller en 5,3-liters V8 med 285 hästkrafter. Alla versioner köras på vanlig blyfri bensin.

LT har fyra-växlad automatlåda med överväxel men LS, kom Kommersiella och Base med femväxlad manuell växellåda med överväxel som standard. Dock var det fyra-växlad automatlåda med överväxel ett alternativ för dessa tre modeller.
Fjädring och bromsar

Alla versioner har en kort-och lång arm front uppskov med torsionsstång, spiralfjädrar, gas-trycksatta chocker och främre krängningshämmare. Den bakre upphängningen har bladfjädring med bladfjädrar och gas-trycksatta stötar. Bromsarna i alla modellvarianter är ventilerade skivor, främre och bakre.

Tvåhjulsdrift omvandlas till fyrhjulsdrift manuellt i det kommersiella, Bas-och LS-versioner men LT har automatisk fyra-wheel-drive engagemang.
Funktioner

2002 Silverado 1500 versionerna har varselljus, ett center högt monterade bromsljus, sidostänger inverkan, förare och passagerare fram krockkuddar med uppsägningsbara passagerarkrockkudde, en bakre stötfångare, klarlack singel-tone färg, främre kromad stötfångare med två två krokar och släpvagn sele. De har också en varvräknare, en olja tryckmätare, analoga instrument display, tilt ratt, en motortemperaturmätare och en voltmeter mätare. Basen och LS båda kommer med antingen två dörrar eller fyra dörrar

, Commercial har bara två dörrar och LT har fyra dörrar.

fönsterhissarna är standard i LS och LT, som är farthållare, CD-spelare, fjärr keyless inresa, Theftlock radio stöld avskräckande, ratt i läder, makt dörrlås, främre läslampor, dubbel strömförsörjning fjärrspeglar, krom bar lister grill, golvmattan trim, överfallslarm och säkerhetssystem.

LT har också tracker-system, OnStar nödsituation SOS, främre skålade säten, läder sits trim, förare och passagerare uppvärmda säten och ryggstöd, förare och armstöd passagerare, 16 tums aluminiumfälgar, internet, en kompass, yttre temperatur monitor, deep-tonade rutor och en bakre defroster som standard.

Kraftig bogsering, var tunga fjädringssystem, differentialbroms och en dragkrok alternativ på alla modeller.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141760.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.