Min Dodge Ram startar inte

Dodge Ram är en pickup modell som tillverkas av Chrysler-koncernen sedan 1981. Sedan introduktionen har Ram genomgått flera design makeovers, står för fyra generationer av Dodge Ram lastbilar. Namnet "Ram" kommer från huvprydnad av 1930-talet Dodge bilar. Dessa truckar är kända för sin tunga prestanda, ha vunnit Motor Trend Magazine Truck of the Year 1994, 2003 och 2010. Emellertid kan prestandan hos trucken inte vara uppskattat om den inte startar. Om din Dodge Ram inte startar, måste du kontrollera flera komponenter. Saker du behöver
startkablar
Säkringar Flighter Long
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera om batteriet är dött genom att vrida nyckeln och observera huruvida indikatorn på kombiinstrumentet arbetar. Om lamporna på panelen inte fungerar kan batteriet vara dött. Detta kommer att kräva en skjuts eller reservbatteri.
2

Fäst den positiva sidan av en uppsättning startkablar till den positiva polen på batteriet och marken den negativa sidan av kabeln genom att spänna fast den till din lastbil ram. Anslut den andra änden av startkablar till en annan bil på samma sätt. Starta motorn på den andra bilen och kör den på tomgång för att ladda det urladdade batteriet i din Dodge Ram.
3

Kontrollera att din Dodge Ram har tillräcklig olja och nivåer bränsle för att starta motorn . Om ditt batteri är inte död, kommer bränslet nivåmätaren stiga till avslöja mängden bränsle i tanken. Att tändstiftet ledningar är ordentligt anslutna för att generera en gnista som kan starta
4

Check motorn. Kontrollera tändstiften sig att se sina elektroder är i god form och att de inte har överskott av kol uppbyggd.
5

Kontrollera om anslutningarna till massan luftflöde sensor är inkopplad i. Om dessa anslutningar är lösa, de förhindrar sannolikt din bil från start.
6

Kontrollera om alla dina säkringar är i bra form och byt eventuella trasiga säkringar.
7

Ta av locket från Schrader ventilen på intaget bränslefördelningsröret och trycka ned ventilen, se till att nyckeln vrids till "på." Om bränsle kommer ut, är intaget mottagning av bränsle. Om inget bränsle kommer ut, kanske du har en dålig bränslepump.
8

Knacka på startmotorn några gånger med en lång skruvmejsel och sedan försöker starta bilen. Om din starter har gått dåligt, måste du byta ut det, men några kranar kommer vanligtvis få det att dra runt motorn tills du kan få en ny starter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141750.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.