Volvo FL7 Specifikationer

De flesta människor förknippar Volvo med bilar och stadsjeepar. Överraskande för vissa, råkar de också att tillverka en rad tunga lastbilar som infördes 1985. Om du är i marknaden för att köpa en tung lastbil, kanske du vill överväga att köpa Volvo FL7 tunga lastbilar. Motor

Volvo FL7 tunga lastbilen kommer med en 318-BHP 10-litersmotor. BHP står för pannan hästkrafter. Enligt Volvo drivlinan komponenter FL7 tillåta användning under tung distribution, byggarbetsplats drift och regionala transporter. Addera Chassis

Volvo FL7 tung- lastbil kommer också med flera chassi alternativ. Lastbilen har förmågan att integrera sig i två-, tre-och fyra-axliga fordon som använder full luftfjädring axlar möjliggör extra dämpning och snabba utbyten last mellan transportörer.
Avancerad Cabin Design

Enligt Volvo, den FL7 tunga lastbilar, jämfört med sina konkurrenter, har flera ergonomiska uppgraderingar, däribland ljudisolering, hyttfjädring och en modifierad instrumentpanel som är utformad för att placera instrumentbrädans instrument och handtag i lätt sikten för föraren och inom räckhåll.
Multi-Purpose Alternativ

Volvo FL7 också flera hytt alternativ som kan göra lastbilen multi-purpose. Dessa inkluderar en kort dag cab, vilket möjliggör maximal nyttolast och lastutrymmet, en sovhytt som har en våningssäng och en manskapshytt som ofta används av gemenskapens fordon såsom brandbilar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141731.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.