Europaparlamentet påminner om 2005 Chevy Silverado

Den 2005 Chevy Silverado är en halv-tons lastbil tillgänglig med en vanlig, utökad eller crew cab och möjlighet plats för två eller sex passagerare. Eftersom lastbilen kom ut på marknaden, har National Highway Traffic Safety Administration utfärdat många återkallanden som rör den. Engine Cooling

På 2005 Silverados med 8.1L V8-motor, kan motorn bränsleskenan pulsdämpare hållarklämman fraktur orsakar otillräcklig retention av spjället. Om detta inträffar, kan spjället lossna potentiellt orsaka ett bränsleläckage som kan leda till brand. Chevy återförsäljare kommer att ersätta den felaktiga klippet.
Servostyrning

Några 2005 Silverados har slangar servostyrning som inte uppfyller specifikationen med resultatet att under extrema styrförhållanden som fullt vrida hjulet i en riktning när du använder bromsarna, kan slangen sönder och läcka vätska. Om detta händer, kan servostyrning misslyckas kräver föraren att använda större ansträngningar för att styra lastbilen. För Silverados med hydro-boost servobromsar, kunde servobromsar misslyckas också kräva föraren att använda mer ansträngning för att stoppa fordonet. Om styrservoolja sprayer på att heta motordelar, kan en brand uppstå. Återförsäljare kommer att inspektera och byta ut defekta slangar servostyrningen.
Parkeringsbroms

På lastbilar med manuell växellåda och antingen TRW parkeringsbroms system eller PBR parkeringsbroms system, parkeringsparkeringsbromsens friktionsbelägg har potential att bära ner vilket gör dem ineffektiva på att stoppa en parkerad lastbil. Om detta inträffar, kan fordonet flyttas oavsiktligt resulterar i en krasch. Återförsäljare kommer att installera ytterligare utrustning i fordon med detta problem för att säkerställa parkering bromssystem inte misslyckas. Under 2005 manskapshytt Silverado, dirigeringen
Rear Seat Belt

systemet i säkerhetsbältet för mittplats i den andra raden är felaktig vilket gör det svårt att säkert placera bältet ordentligt runt höfterna. Om säkerhetsbältet inte fästs ordentligt runt höfterna, kan det åka upp på buken och höftben hos passageraren ökar risken för inre organ och buk skador vid en krock. Återförsäljare kommer att klippa och anpassa säkerhetsbältena för att rätta till problemet. Addera Automatisk växellåda

Vissa Silverados med automatisk växellåda byggdes med system som inte uppfyller Federal Safety Motor Vehicle Standarder. Under vissa förhållanden, kan växelspaken läget lampan inte lysa hindra föraren från att veta vilka redskap fordonet är i. Om detta inträffar, kan trucken röra oavsiktligt skadar dem utanför fordonet. Återförsäljare kommer att fixa det här problemet genom att programmera om systemet.
Hydraulic Brakes

Silverados byggda med Bosch hydro-boost bromsinsatser, har den hydrauliska bromsboostertrycket ackumulator potential att spricka och kunde separera från hydro-boost montering under normala körförhållanden. Om detta inträffar måste föraren använda mer kraft för att styra och stoppa fordonet vilket kan resultera i en krasch. Återförsäljare kommer att testa hydro-boost montering och ersätta system som misslyckas inspektion.
Växellåda

bulten som ansluter styrväxeln till den mellanliggande styraxeln kan spricka orsakar ett fel i styrsystemet. Detta kan resultera i en krasch. För Silverados med detta problem, kommer dealern att ändra mellanliggande bulten rattstången.
Bränslesystem

På Silverados byggda med 5.3l V8-motorer, motorns bränsle crossover tube hållare skruvar har potential att bryta vilket kan resultera i ett bränsleläckage. Om en tändkälla är närvarande, kan en brand uppstå i motorrummet. Återförsäljare kommer att inspektera och byta ut defekta hållare skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141730.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.