Dodge RAM V10 specifikation

Dodge V10-motorn finns på Dodge Ram 2500 och 3500 . Det är en 8,0 - liters , enda kam , toppventilsmotor som körs på blyfri bensin . Det är kompressionsförhållandet är 8.4:1 . Andra specifikationer inkluderar makt , motorns kylsystem och materialsammansättning . Effekt

Dodge V10 motorn är kapabel att producera 310 hästkrafter vid 4.100 rpm . Motorn kan producera vridmoment på 450 ft - lb vid 2.400 rpm .
Motor kylning och smörjning

En påtvingad cirkulation , flytande kylsystem håller motorn från överhettning . Den kylvätska kapaciteten är 21.75 liter . Smörjsystemet är ett tryck matas , Fullflödesfiltre systemet med en kapacitet på sju liter .
Material

Några av de delar av Dodge V10 motor är tillverkade av gjutjärn eller nodulärt gjutjärn . Andra är gjorda av aluminiumlegering eller stål. Nodulärt gjutjärn är starkare än traditionella gjutjärn eftersom grafiten är i noduler och inte i form av flingor då det tillsätts till metallen. Cylinderblocket och topplocket i gjutjärn , vevaxeln och kamaxeln är segjärn , är kolvarna gjuten aluminium legering och vevstakarna är smidda stål .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141717.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.