2000 Dodge Dakota Bogsering specifikation

Dodge Dakota har gått igenom många renoveringar under åren. Ibland var det en liten lastbil med bra gas körsträcka, perfekt för verktyg runt men med lite bogsering makt. Vid andra tillfällen har det varit en ångvält på vägen, som kan dra några av de största belastningarna runt för sin storlek. Den 2000 Dakota - gjord under en åttaårig period då Dakotas ibland kallades "Baby Rams" i förhållande till sina kraftfulla storebröder - föll i den sistnämnda kategorin. Flera val

2000 Dodge Dakota kom med flera alternativ för sin motor. Den minsta var en 3,9-liters fyrcylindrig som följde med manuell eller automatisk växellåda. I middle.was en 4,7-liters V-8, även i manuellt eller automatiskt. Och på toppen av linjen var en 5,9-liters behemoth V-8, med automatisk växellåda. Dessa V-8s var de enda som finns i Dakota storleksklass, och extra hästkrafter och vridmoment till dessa redan kraftfulla medelstora lastbilar.
Tuffare lastbilar

All den kraft skulle ha varit meningslöst med en lastbil kropp som inte håller upp till tonerna av vägen, men 2000 Dakota var mer än upp till utmaningen. Dodge ingenjörer införlivade den beprövade Ram ramkonstruktion i Dakota, och åtgärder har också vidtagits för att förbättra vridstyvhet. Fyra miljoner miles av tester genomfördes för att säkerställa att barn Ram var så tuff som den fullstora bror.
Små lastbilar, stora laster

allt som omkonstruktion och testa lönat sig enormt för 2000 Dakota, som skröt några av de bästa bogsering specs tillgängliga. Den 3,9-liters kunde bogsera högst på 4900 pounds, den 4,7-liters kunde hala upp till 6,100 pounds och top-of-the-line 5.9-liters kunde dra upp till 6,350 pounds. Den 2000 Dakota, för sin storlek, kunde crow om att ha några av de högsta släp kapacitet och högsta brutto kombinerade betyg vikt, det erbjuds också en av de bästa åkattraktioner och utmärkta köregenskaper. Den Dakota har varit en av Dodge mest populära erbjudande för år, och en av sina bästa år var 2000. Det är inte konstigt att viss modell var nominerad till North American Truck of the Year.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141713.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.