Specifikationerna för en CXU Mack Truck

Den CXU är en typ av tunga långtradare gjord av Mack. Den är optimerad för att vara så lätta som möjligt samtidigt som de kan dra en rejäl nyttolast. Cab inkluderar platt-top sliprar, mitten upphov sliprar och deluxe höghus sleeper. Hytten funktioner och specifikationer motor varierar och kan anpassas med olika trim och alternativ motor. Pinnacle CXU Sleeper Axel Forward Specifikationer

Mach Pinnacle Axel Forward 6X4 betecknas som modell CXU603. Under sin huva är en Mack MP8-425E. Denna tunga motorn har en effekt på 425 hk vid 1.800 rpm. Den har ett maximalt vridmoment på 1,560 pounds per fot vid 1.200 rpm. Generatorn är en 12V 100A Delco (24SI). Det tar tre batterier, Mack 12V M /F Group - 650 CCA. Motorbromsen är en Mack Powerleash med motor slangar och rör gjorda av silikon. Den 10-växlad transmission är en Fuller FRO-15210B med en kvot på 11,06 lågt till 0,75 hög. Den konventionella hytten har funktioner, inklusive en luftkonditionering med integrerad värmare, en aska försök, hyttupphängning, en klädkrok, mugghållare på både förare och åkare sida och en air horn. Hytterna har en säng i ryggen med ett litet handfat. Flera trim val är tillgängliga.
Pinnacle CXU Sleeper Axle Back Specifikationer

annan modell av CXU släpptes av Mack är Pinnacle Axle Back 6X4. Dess motor är Mack MP8-415c som har en topp hästkrafter på 415 vid ca 1600 rpm. Dess max vridmoment är 1660 pounds per meter vid 1200 rpm. Andra motor funktioner är en Mack Powerleash motorbroms, silikonslangar motor och rör och en 11-tums singel-element, torr-typ luftrenare. Kopplingen är en Eaton /Fuller CL 7982 och transmissionen är en Fuller FRO-16210B. Den CA68 konventionella hytten har en luftkonditionering med integrerad värmare, en luft begränsning monitor, mugghållare, två krokar päls, galvaniserat stål dörrar, en integrerad voltmeter på instrumentbrädan och säkerhet tonade fönster. Den sovande presenterar en säng i ryggen med ett litet handfat område och finns i flera utföranden stilar.
High Torque MAXICRUISE Dieselmotor

En alternativ motor för CXU lastbil stilen är den MAXICRUISE dieselmotorn, den MP8 485C. Detta tung dieselmotor har en maximal hästkrafter av 485. Den har en turboladdare med variabel geometri med en Mack Powerleash motorbroms. Det maximala vridmomentet är 1.600 vid 1200 rpm. En turbo är standard och funktioner glidmunstycket ring variabel geometri med vattenkyld ställdon och lager och elektroniska kontroller. Valfria funktioner inkluderar en hög kapacitet kompressor en hög kapacitet generator och 120 och 240 volt motorvärmare blocket.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141709.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.