Toyota Tundra Performance Fuel Economy

och med oktober 2010 , Tundra - en full - size pickup från japanska biltillverkaren Toyota - är i sin 2011 års modell . Dess bränsleekonomi beror på om det är den Regular Cab , Double Cab eller CrewMax trim , plus drivlinan den innehåller . Motorer och transmissioner

Regular Cab och Double Cab trim av Toyota Tundra har en 5,7 - liters 381 - hästkrafter V - 8 motor ihopkopplad med en femstegad automatlåda . Den CrewMax , å andra sidan , har en mindre kraftfull , 4,6 - liters 310 - hästkrafter V - 8 motor , som är ihopkopplad med en sexväxlad automatlåda .
Regular /Double Cab Fuel Economy < br >

Regular Cab och Double Cab trim av Toyota Tundra har en bränsleekonomi på 15 till 16 miles per gallon ( mpg ) för stadskörning och 20 mpg för landsvägskörning med tvåhjulsdrift ( 2WD ) . De fyra - wheel - drive ( 4WD ) utrustade kära har en bränsleekonomi av 14 mpg för stadskörning och 19 mpg för landsvägskörning .
CrewMax Fuel Economy
< p > den CrewMax trim av Toyota Tundra är något mindre bränslesnåla än sina två syskon . De 2WD versionerna ger ungefär 14 till 15 mpg i staden och 18 och den 20 mpg för landsvägskörning . Med 4WD , bränsleekonomi av CrewMax sjunker ytterligare , till 13/17 mpg .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141701.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.