1941 Chevrolet Truck Färger

Chevrolet lastbilar i 1941 kom i en mängd färger. För den klassiska bil entusiast, använde Chevrolet samma färgkoder för många av sina lastbilar som sträcker sig från 1937 till 1947. I särskilda, var 1941 Chevrolet lastbilar det första året har bolaget upphört stämpling varumärket på bakluckan på lastbilen. Denna modell år presenterade också en större lastbil med ökad hjulbas storlekar, vilket resulterade i mer inre utrymme för passagerare. 1941 Chevrolet lastbilsmodeller

År 1941 Chevrolet producerade ett brett utbud av lastbilar. De olika typer av lastbilar tillverkade det året var huvudsakligen baserad på axelavstånd storlek och dragkapacitet. Det vanligaste var de lätta kommersiella modeller. Dessa kom i 1/2-ton och 3/4-ton bogsering kapacitet. Också producerat det året var de konventionella tunga lastbilar. Årets modeller var speciellt känd för att införa en större interiör med en ökad hjulbas som inkluderade en 134-tums hjulbas och 160-tums modeller hjulbas. Hytten över motorn Chevrolet lastbilar i 1941 var flak lastbilar som stod mycket högt eftersom det inre utrymmet byggdes direkt över motorn, därav modellnamnet. Dessa lastbilar kom i 109, 132, och 158-tums hjulbas storlekar.
1941 Chevrolet lastbil Färger

Chevrolet hade flera lastbilsmodeller i 1941 och hade lika många färger att välja mellan. Till skillnad från idag, när du går att hyra eller köpa en bil och allt som finns är svart, vit, silver, grå eller någon kombination däremellan, kom de 1941 Chevrolet lastbilar i många färger. Val ingår Windsor Blue, båtsman Blå, Export Blå, Mariner Blue, äppelgrön, Brewster Green, Channel Gröna, Forester Grön, Fathom Grön, Seacrest Grön, Hollywood Tan, Airedale Brown, Circassian Brown, Medium Cream, och Sun Beige, Armour Gul , Omaha Orange, Bordeaux Maroon och Kap Maroon.

I fall du funderar på att göra ett restaureringsprojekt på en 1941 Chevrolet Pickup, det finns många företag som fortfarande producerar färg till de ursprungliga specifikationerna för modellerna. Addera ditt kommenterar: Hur vet jag vilka färger Gå till vilka modeller?
p Det är troligt att många av de färger som gick över från modell till modell. Men att vara att fordonen producerades nästan 70 år sedan, det är inte många av de ursprungliga broschyrer bilhandlare lättillgängliga. Bilen entusiast, samlare, eller ägaren vill återställa fordonen behöver inte oroa dig eftersom de broschyrer med information färgerna för varje modell kan erhållas från klassiska bilhandlare och samlare. Det finns flera alternativ, varav de flesta finns på nätet genom att söka auktionssajter eller Internet för "1941 Chevrolet Lastbilar Broschyrer." Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141674.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.