Nissan Frontier specifikation

Som av 2010, är ​​Nissan Frontier i sin andra generation. I detta produktionscykeln har Frontier sett en ökning i storlek och styrka, samt i fråga om komfort, överträffar det som av sina tidigare modeller. Populär för sin relativa överkomliga, är Nissan Frontier passar till en mängd olika konsumenter på grund av sin mångsidighet och olika stilar kropp. Prestanda och effektivitet

V6-motorn på 2009 Frontier genererar 261 hästkrafter vid 5.600 RPM, med en 9.7:1 kompressionsförhållande och en variabel ventil, dubbla överliggande kamaxlar. En kort taktsmotor har Frontier ett hål på 3,8 inches och en stroke på 3,6 inches. The Frontier är utrustad med en multi-point insprutning bränslesystemet och en 21,1-liters bensintank som tar blyfritt bränsle. Nissan Frontier genomsnitt 15 miles per gallon i staden och 19 mpg på landsväg. Addera Standard inredningsdetaljer

Nissan Frontier är utrustad med luftkonditionering samt som en AM /FM-radio med CD-spelare. Utökad lagring är under baksätet. Farthållaren är ett alternativ, och de två främre sätena är försedda med fasta mugghållare medan baksätets mugghållare poppa ut. Förarstolen är en hink stil och fullt justerbar för svankstöd, samt lutning och höjdled.
Hantering och bromstest

Nissan Frontier har Elektroniskt styrd fyrhjulsdrift skiva och ventilerade bromsar med ABS. Den bakre fjädring är en balk med bladfjädrar, och i fronten är en oberoende tvärlänk med spiralfjädrar och en krängningshämmare.
Dimensioner

2010 Nissan Frontier har en tjänstevikt på 4,314.4 kg. och en total längd på 205,5 inches. Det är 72,8 inches bred, 69,7 inches hög och har en hjulbas på 125,9 inches. The Frontier kommer sittplats för upp till fyra personer, erbjuder 39,7 inches av utrymme i fronten och 38,3 inches i ryggen. Passagerare i ryggen är lite trånga, med 25,4 inches av benutrymme, medan de främre passagerarna kan sträcka ut med 42.4 inches av benutrymme.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141669.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.