Hur man identifierar 1970 Model Ford Trucks Via VIN-nummer

Identifiera en 1970's-eran Ford lastbil med ett chassinummer, eller "VIN," kräver lite forskning. För 1970-modellen Fords, VIN-nummer ger välbehövlig information men försummar att ge fordonet året. Numret ger modellen, färg, mekaniska och optioner paket utfärdats med lastbilen, förutsatt att etiketten är originalet. Genom att avkoda VIN och matcha informationen, kan en 1970 modell Ford lastbil lätt identifieras. Instruktioner
1

Leta VIN-taggen sitter på baksidan av förarsidans dörr. Den översta koden, som består av upp till 11 siffror, F15 YL M40000, till exempel, är det VIN.
2

avkoda VIN-nummer. 1970-talet Ford VIN-nummer identifierar inte året. VIN-nummer F15 YL M40000 avkodar som en F-150 pickup (F15), som drivs av en 360 cid åtta-cylindrig motor tillverkas vid Michigan lastbil fabriken (YL). Resterande sex-siffrigt suffix är produktion som tilldelats specifikt till den lastbilen. En Ford VIN tag avkodning diagrammet kommer att förklara kod detaljerna (se Resurser).
3

Identifiera året lastbilen med hjälp av VIN. Produktionen är unikt, det är det nummer som används för att identifiera ett specifikt fordon vid stöld. Jämföra produktion numret till en Ford notering kommer att ge månad och tillverkningsår.
4

Konsultera en Ford delar avdelning om du är osäker, eller besöka Ford Parts hemsida, som begär det VIN-nummer för en del sökning och ger dig de VIN detaljerna (se Resurser).

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141644.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.