2005 Ford Sport Trac Adrenalin specifikation

Under 2000 Ford introducerade Sport Trac, en pickup som är baserad på Explorer SUV-modellen. Denna modell är en blandning mellan Ford SVT F-150 blixt och Ford Explorer Sport Trac, skapa ett fordon med multi-funktionalitet och hög prestanda. Den Adrenalin modellen introducerades 2005. Under 2010 har Ford planerar att sluta producera Sport Trac modell att fokusera på att producera mer bränsleeffektiva fordon. Fördelar

Adrenalin är Sport Trac är top of the line-modellen. Den 2005 Adrenalin släpptes som en fyrdörrars bil som rymmer fyra passagerare med lätthet. Lasten är också 30 procent större än den vanliga Sport Trac lastflaket. Basen designen för inredningsdetaljer signatur röda skär skinn skjuter en sportig stil på bilen. Visuella tillägg, såsom krom hjul och krom barer steg, även lägga klass till fordonet. En 510-watt Pioneer ljudanläggning med sex disc/mp3 växlare och subwoofer kastas in som Adrenalin statister. Adrenalinet standard drivlina är en 390 hk
Prestanda

kompressormatade 4.6L 32-ventiler DOHC V-8 motor. Den Adrenalin är också den första SVT fordonet har en sexväxlad automatisk växellåda bevisat att hantera tunga arbete och kan hantera en projicerad £ 6000 dragkapacitet. Den Adrenalin är lättare än de flesta sport lastbilar och är utrustad med Fords AdvanceTrac med Roll Stability Control (RSC), vilket förbättrar bilens stabilitet även på ojämna villkor. Den Adrenalin finns även i en bakhjulsdriven modell.
Säkerhet och skydd

fyrhjuliga skiva låsningsfritt bromssystem är en standard på 2005 Adrenalin, och Fords Beltminder säkerställer passagerare spände upp för säkerheten när du är på språng. Barnsäkerhetsspärren är installerade på bakdörrarna och spärr för barnstolar fästen finns för de bakre sätena. Säkerhet Canopy side curtain krockkuddar är också ett alternativ för säkerhet sinnade konsumenten.
Prissättning

På marknaden, som i oktober 2010, är ​​det 2005 Ford Sport Trac Adrenalin ca $ 12.000 till $ 16.000, beroende på vilka funktioner och ändringar läggs till det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141639.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.