Hur man avkoda en Freightliner Semi VIN

Den inofficiella DMV Guide beskriver 17-siffriga VIN som "ett fordons DNA eller fingeravtryck." Varje fordon som tillverkats sedan 1981 har man, inklusive bilar, lastbilar, halvfabrikat, husvagnar, motorcyklar och ATV för alla märken och modeller. Din Freightliner VIN inkluderar dess år, märke och modell, uppgifter om lastbilens motor storlek plus de alternativ som finns - och ingår - på fordonet när det lämnade monteringsbandet. VIN innehåller också ett unikt serienummer. Saker du behöver
VIN avkodare (online)
Visa fler instruktioner
1

Titta efter Freightliner VIN på instrumentbrädan på förarsidan. Titta igenom vindrutan för att se det klart. Om du inte kan hitta den där, titta på pappersarbete såsom köpebrev, titel, papper försäkrings-eller registreringskort.
2

Gå till decodethis.com (se länken i avsnittet Resurser) och kopiera VIN in i utrymmet. Tryck "Decode" och vänta på nästa sida att visas. Scrolla ner till de olika flikarna märkta "General", "Utrustning", "Installerat" och tillval. "Klicka på respektive för information om hur Freightliner var utrustad när den tillverkades.
3

Navigera till "avkoda VIN" hänvisning dmv.org (se Resurser). Ange Freightliner VIN i det angivna fältet och klicka på "Sök". På nästa sida visar ett fordon sammanställning med en option att köpa en rapport fordon historia . Du har ingen skyldighet att köpa det.
4

Gå till VIN dekoder på VINquery.com (se Resurser) och ange VIN i utrymmet till vänster. Klicka på "Go" för att visa året, märke och modell av din Freightliner med optioner att köpa mer detaljerade rapporter, som kostar från 50 cent till $ 1,90 från 2010.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141607.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.