Chevy Silverado 2000 påminner

Chevrolet är en favorit bilmärke. På 1920-talet var Chevrolet bland de bästa biltillverkare i Amerika, intill Ford. Chevrolet Silverado --- en pickup som för närvarande tillverkas med 2010 --- har utvecklats genom åren. Med varje år som går, utseendet och känslan av lastbilar förändringar. Som med alla tillverkade bilar, införa ny teknik ofta leder till oförutsedda problem, till exempel med 2000 års modell av Chevrolet Silverado lastbilar. Utomhusbelysning Problem

Den 11 augusti 2008 hade Chevrolet Silverado återförsäljare K2 Motor påminna totalt 1921 Silverado enheter eftersom konsumenterna upplevt problem med sin pickup s strålkastare, som inte hade den "gula sidan reflex reflektor "krävs av Federal Motor Vehicle Safety Standard. Saknar den här funktionen ökar chansen att belysningen fungerar dåligt, påverkar sikten och placera förare löper en ökad risk för en krasch. Alla kunder med problem fordon tilläts ha sina fordon repareras utan kostnad.

Omkring 3.662.211 Chevrolet Silverado enheter
kaross Problem återkallades den 17 mars 2004 för kaross problem som ägde rum inom bakluckan och gångjärn. Vid undersökningen fann mekanik som vissa pickup lastbilar --- såsom 2001 Silverado --- hade galvaniserat stål bakluckor och kablar support som var mycket utsatta för korrosion och brott, vilket kan resultera i dubbla kabelförläggningssystemet knäppa, vilket bakluckan att släppa ut, vilket kan medföra skador på personer inom dess närhet.
Broms Problem

En av de läskigaste frågor som kan äga rum i ett fordon är i gäller till bromsarna. En annan minns utfärdades den 29 augusti 2005 till 1.353.718 Silverado enheter för problem färdbromsen. Tyvärr för vissa, upplevde sina fordon oönskad låsning i bromssystemet. Den defekta lastbilens låsningsfria bromssystem (ABS) hade en tendens att aktivera automatiskt, orsakar olyckor och allvarliga störningar. Återförsäljare tvungen att ta bort de hjulhastighetssensorerna för rengöring och rostskyddsmedel applicerades för att åtgärda problemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141603.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.