Specifikationer för en Ford F650

Pickup lastbilar har alltid varit en viktig dra för en stor del av amerikanerna. Mångsidigheten och robusthet av fordonen gör dem ett måste för många människor. De egenskaper hos Ford F650 ge det en klar fördel över många andra pickup bilar som finns på marknaden. Exteriör Specifikationer

totalvikt (GVWR) i detta fordon anges som £ 26.000. Den har en axel förhållandet 4,88. Däcken finns allt från en 19,5 med 6,5 stålfälg med åtta klackar till en 22,5 från 8,5 10-lug stålfälg. De flesta vanliga F650 fordon är utrustade med en 45 liters bensintank, men ett antal olika alternativ finns tillgängliga som tillåter ägaren att öka tankens kapacitet upp till 160 liter. A kromstål främre stötfångaren bidrar till fordonets hållfasthet.
Inredning Specifikationer

regelbundna hytten modell av F650 rymmer två till tre personer. Super Cab och Crew Cab sorter är mer rymliga och har plats för upp till sex personer. Ratten består av en makt återcirkulerande boll. Gott utrymme finns tillgängligt i alla F650 modeller, allt upp till 41,5 inches. Den främre benutrymme förutsättning är 41,3 inches. Andra standard interiör funktioner inkluderar luftkonditionering, nackskydd föreskrivs passagerarsäten, 40 procent liggande förmåga för förare och passagerare, och AM /FM-radio med CD-spelare.
Performance Specifications

Bilen är utrustad med en 6,7 liters Cummins ISB motor. Bland automatlåda alternativ, fem-eller sexväxlade val är tillgängliga. Motorn har fyra ventiler per cylinder. Den främre hjulupphängningen är en balk axel typ och har begränsningar upp till 14000 kg. Den är också försedd med standard hydraulisk skiva låsningsfria bromssystemet bromsar. Den andra tydliga inslag är den elektroniskt styrda distributör pump som säkerställer ett direkt insprutningssystem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141582.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.