2001 Dodge RAM specifikation

Dodge har tillverkat lastbilar sedan 1917. The Ram serie lastbilar startade produktionen under 1981 och har sedan dess haft fyra generationer. Den tredje generationen av Ram lastbilar anses vara en av de främsta anledningarna till Dodge Ram är en av de bästa arbetsmetoderna lastbilarna som finns på marknaden. De 2001 Dodge Ram serien var den sista av de tredje generationens Ram lastbilar. Modeller

År 2001 kom Ram mickar i en mängd olika modeller. 1500 fanns i Regular Cab, Club Cab och Quad Cab, plus en Sport Group. 2500 fanns i Regular Cab, Förarhytt och Quad Cab, plus en Sport Group. Den 3500 fanns även tillgänglig i en Regular Cab, Förarhytt och Quad Cab-modellen. ST och SLT trim fanns tillgängliga på alla tre Ram modeller, medan SLT Plus fanns tillgänglig på alla Quad Cabs. En WS trim fanns också tillgängliga för Ram 1500.
Funktioner och interiör

Du kan välja en vanlig hytt för två passagerare, en quad cab för fem eller sex passagerare eller ett chassi med hytt. En bra funktion som introducerades i SLT Plus var kraften uppvärmd förare och passagerarsätet. Den SLT Plus modellerna kom också med den integrerade ratt med radiokontroller.
Prestanda

Du kan passa din Ram lastbil med flera typer av motorer beroende på den modell du gillar. Du kan även välja automatisk eller manuell växellåda. Basen Motorn för 1500 var en 3.9L Magnum V6-motor som kan uppgraderas till en 5.2L eller 5.9L Magnum V8 beroende på modell. För 2500 och 3500, flera olika typer av 5.9L V8-motorer fanns tillgängliga. Du kan också välja att utrusta den med en 5.9L 24 ventiler Turbo Diesel. Om du ville ha mer makt för 2500 eller 3500 lastbil, kunde en 8.0L Magnum V10 motor utrustad. En 4x2 eller 4x4 alternativet var också tillgängligt på alla modeller, och en kort och lång hjulbas kunde monteras. Addera Säkerhet

En krockkudde på förarsidan och passagerarsidan sidan var standard på alla Ram lastbilar. Ett låsningsfritt bromssystem var också utrustade för att garantera säkerheten under extrem inbromsning. På vissa modeller, var en fjärr keyless inresa och en anti-stöld system för tillval.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141580.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.