Hur får man en lastbil Unstuck i Mud

Få saker är mer irriterande än att försöka få en lastbil loss i leran. Oavsett om du har av misstag kört din lastbil i en hög med lera eller din enda avsikt var lera bloggat, att veta hur man får en lastbil loss i leran i förväg är nödvändig. Överväga att be en vän eller familjemedlem som äger en fyrhjulsdriven lastbil för att få hjälp med att få din lastbil ut ur skumma leran. Saker du behöver
Spade
Plywood /matta
annat fordon
Winch
Bärgningsbil
Stålkedja
Mud däck
Visa fler instruktioner

1

Vagga din väg ut ur leran. Off Road Adventure Club rekommenderar flytta lastbilen så långt fram som möjligt, slår bromsarna och hålla din position och upprepa metoden bakåt tills du kan köra ut ur leran.
2

Gräva runt lastbilens däck och placera ett par bitar av plywood eller matta under varje lämpligt däck för extra dragkraft. Tryck på gasen och försöka köra din väg ut ur leran.
3

Kontakta en vän eller familjemedlem som äger en fyrhjulsdriven lastbil med en bifogad vinsch och be om deras hjälp i att dra din lastbil ur leran.
4

Fäst vinschkabel krok eller lås till fordonets ram fast i leran. Begär föraren av den andra lastbilen sakta trycka sin gaspedalen tills din lastbil är ur leran och på fast mark.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141579.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.