Hur man gör Lastbil Sideboards

Gör dragande stora objekt eller andra objekt som sträcker sig över sidorna på flaket säker genom att skapa en uppsättning sideboards för din lastbil. Oavsett om du vill ha dem för praktiska ändamål eller som tillbehör, bygga dem själv innebär en skräddarsydd passform utan den anpassade priset som proffs laddning. Om de är byggda av säkerhetsskäl, måla eller täta dem med vatten sealer. Om de är byggda för utställning, dock använda premium virke och tillämpa fläcken och en klarlack. Saker du behöver
Bordssåg
96-tums 2-by-4s, 2 st
Cirkelsåg
48-by-96-by-3/4-inch plywood, 1 st
vinkelhake
borrmaskin med variabel hastighet
Philips huvud skruvspets
2-tums däck skruvar, liten ruta
Visa fler instruktioner
1

Cut bredden och längden av insatserna. Mät bredden och längden på stavens fickor på toppen av truckens sängens sidor. Ställ stängslet på bordet såg till bredden mätning och rippa två 96-tums 2-by-4s längden. Nu satt staketet på bordet såg på längdmåttet och rippa virket igen.
2

Beräkna längden av insatserna. Mät avståndet från toppen av truckens sängens sidor till toppen av hytten och skriva ner det. Mät djupet av insatsen fickorna och lägg de två siffrorna. Skär en stav med cirkelsåg för varje insats ficka på din lastbil.
3

Rip plywood till höjden på sideboards. Ställ anhållet av bordet såg lika med det mått du tog från toppen av truckens sängens sidor till hytten. Rip två stycken 3/4-tums plywood till denna mätning.
4

Rita en linje på längden och skär plywood. Ta mätningen från baksidan av hytten på insidan av bakluckan. Mät från ena änden av plywood och göra en markering på längden. Placera vinkelhake på märket och dra en linje över plywood. Skär linje med en cirkelsåg. Upprepa detta för den andra bit plywood.
5

Markera plywood för första insats fickan. Mät avståndet mellan hytten och den första insatsen fickan. Gör en markering från den ena änden av plywood därefter. Placera vinkelhake på märken och dra en linje över plywood. Upprepa detta på den andra delen.
6

Lägga ut insatserna och säkra bitarna. Lägg en av insatserna på linjen representerar den första insatsen fickan och spåra den andra sidan av insatsen på plywood. Mät avståndet mellan stavens fickorna och markera plywood som du gjorde för den första insatsen. Placera plywood ovanpå insatsen, att ovankanten insatserna med toppen av plywood, och fäst den med de däck skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141570.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.