Komatsu Motorspecifikationer

Komatsu tillverkar mer än 20 typer av utrustning inklusive grävlastare, kompaktlastare spår, transportörer bandfordon, kompaktlastare, hjullastare, lastbilar, pressar och truckar, för att bara nämna några. Distribueras internationellt, Komatsus produkter har alla individuella specifikationer, däribland Komatsu motorn, som har specifikationer för varje modell och utrustning. Här följer några exempel. HM300-2 Truck

HM300-2 Komatsu lastbil Motorspecifikationer är omfattande. Här ingår sex cylindrar av vattenkylda, fyra cyklar, turboladdad, med luftkyld och kyld EGR. Med ett hål i 4,92 inches och 125 mm, och en slaglängd på 5,91 inches och 150 mm, har motorn ett fan enhet som är mekaniskt och bränslesystem som är direkt-insprutning. Guvernören är elektroniskt styrd och filtret är en full-flow typ. Med en kugghjulspump, kraft-smörjning, innefattar Komatsu motorn för denna truck även en torr-typ luftrenare med dubbla element och förrenaren. Denna truck modell kan resa till högst 36.4 miles per timme.
HD405-7 Truck

Med en maximal körhastighet på 43,5 miles per timme, HD- 405-7 lastbil modell har sex cylindrar och en turboladdad aspiration motor. Den vattenkylda, fyrtaktsmotor har en mekanisk fläkt enhet och maximalt vridmoment på 1.600 fot-pounds. Regulatorn är elektroniskt styrd och luftrenaren är en torr typ med dubbla element och förrenaren, liksom en damm indikator.
AE50/AM50 Gaffeltruck

Komatsu motor specifikationer på AE50/AM50 gaffeltruck inkluderar en maximal körhastighet av 11 miles per timme med 2,9 sekund acceleration och 19 procent grade-förmåga. AC hydraulmotor är effektiv för att ge hög prestanda med låg kostnad. Denna motor ger högre standard än DR-typ motorer, inklusive hög verkningsgrad, längre sikt gånger och en lång livslängd.

Prestationshöjande medel med denna gaffeltruck modell inkluderar körhastighet set-up, pluggning regenerering set-up, tilthastighet justering och lyfthastighet justering. Övriga specifikationer av intresse inkluderar:. Full ludd av hydrauliska rörelser, hydrostatisk servostyrning och switchbacks, och noggrant mätas och kontrolleras oljeflödet genom motorn

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141557.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.