Chevy Truck specifikationer

General Motors --- tillverkaren av Chevrolet fordon --- har funnits i nästan ett sekel. Sedan början av 20-talet, har en av de mest populära modellerna av fordon varit lastbilen, som tillverkas av GM, Ford och Dodge. Trucks bibehöll sin popularitet i USA under resten av århundradet och in i det nya årtusendet. Chevrolet har tre olika lastbilsmodeller under 2011, var och en med sin egen uppsättning av specifikationer. Pris

Med mickar, som aldrig har varit ovanligt bränslesnål, en av de viktigaste frågorna är kostnaden. De tre modellerna av 2011 Chevrolet pickup varje erbjudande olika prisklasser. Den Colorado är den minsta av de tre typer av lastbilar och erbjuder de lägsta bas-pris kurs, som går så lågt som $ 18.170. Den Silverado --- Chevrolets bäst säljande modell --- löper från en bottennotering på $ 20.850 till en hög av $ 41.775. Chevrolet Avalanche, en alternativ stil lastbil, körs så lite som $ 36,110 och så högt som $ 49.310.
Motor

Lastbilar härleda sin robusthet delvis från sin hållbarhet och kraft . Motorn är nyckeln till en lastbil makt. Den Colorado erbjuder en 2,9 liters rak 4. Motorn har fyra ventiler per cylinder och dubbla överliggande kamaxlar. Det är kapabel att 185 hästkrafter vid 5600 rpm. Den Silverado innehåller en 4,8 liters Vortec V8 med två ventiler per cylinder. Trucken kan generera 302 hästkrafter vid 5600 rpm. Bränsletanken rymmer upp till 26 liter blyfri bensin. Avalanche har den största motorn, idrottsliga en 5,3 liters V8 med två ventiler per cylinder. Det kan producera upp till 326 hästkrafter vid 5.300 rpm. Bränsletanken rymmer 31 liter blyfri bensin.
Prestanda

Även om det kan vara fördelaktigt att generera kraft, en av de viktigaste specifikationer som de flesta bilägare beakta överväganden är prestandan. Chevrolet Colorado har en relativt hög bränsleeffektivitet, särskilt jämfört med sina större motparter. Det kan bli upp till 18 miles per gallon --- eller mpg --- för stadskörning och upp till 25 mpg för landsvägskörning. Silverado är en lite mindre imponerande med sin bränsleekonomi, i genomsnitt 10 mpg i staden och upp till 14 på motorvägen. Liknar Silverado, kan Avalanche uppnå 11 mpg i staden och upp till 16 samtidigt på motorvägen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141548.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.