Borttagning av en bakluckslås

Bakluckan lås är en populär säkerhetsfunktion för lastbil entusiaster. Att begränsa tillgången till din lastbil säng förhindrar brott av möjligheter och ger extra skydd till verktyg eller utrustning som du kan transportera i sängen av din lastbil. Om du behöver ta bort en bakluckslås från din lastbil, är proceduren enkel och kräver bara några vanliga verktyg. Saker du behöver
skruvmejsel eller Hylsnyckelsats
Metal fil
låstängerna
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna plastinfattning från bakluckan handtaget . Kläm på utsidan av ramen ovanför och nedanför handtaget för att lossa. Ta bort ramen och ställ åt sidan.
2

Sänk bakluckan och hitta de tre bultarna direkt bakom bakluckan handtaget. Bestäm lämplig skruvmejsel eller sockel som behövs för att lossa alla tre bultar.
3

Lossa de två skruvarna och ta bort den nedre bulten. Ta bort den nedre bulten släpper bakluckans lås. Om den nedre bulten är en enkelriktad skruv, använda en metall-fil till fil ned två motsatta sidor av skruven. Använd ett par låstänger att hålla i huvudet på skruven och ta bort genom att vrida moturs.
4

bort bakluckans lås från handtaget facket. Om borttagning är svårt att lossa de två bultarna mer, men ta inte bort helt.
5

Byt ut centrumskruven. Stäng bakluckan och ersätta den övre kanten av ramen men lämnar den nedre delen hängning. Lyft bakluckans handtag och säkra de två övre bultarna. Tryck på undersidan av ramen på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141543.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.