Hur man avgör Drop Hitch Mottagare

"En nivå-ridning trailer är nödvändig för säker bogsering," konstaterar Slaton L. Vitt på Field and Stream Sporting Fordon Handbook. "När ansluten, vill ni trailern tungan att rida parallellt med marken." Om dragkrok mottagaren på baksidan av ditt fordon är för hög för att rada upp ordentligt med din släpvagn, köpa en boll fäste med rätt mängd drop för att få bollen i linje med kopplingen på släpet. Park både dragfordonet och släpet på en hård, plan yta vid mätning. Saker du behöver
Måttband
Yardstick
Visa fler instruktioner
1

Mät avståndet från marken till toppen av den fyrkantiga öppningen av hitch receiver på baksidan av dragfordonet. Använd ett måttband eller måttstock och mäta i inches.
2

Mät avståndet från marken till botten av kopplingen när släpvagnen sitter nivå. Mät upp till den platta undersidan av kopplaren men inte upp inuti hålet som passar över bollen.
3

Subtrahera höjden av kopplaren från höjden på hitch mottagaren för att beräkna den släpp som du behöver.
4

Hitta en lämplig boll fäste genom att mäta droppe av bollen mount. Placera en måttstock eller annan linjal längs den övre kanten av den fyrkantiga axeln som passar in i mottagaren, sträcker sig så måttstocken ut över bollen. Mät avståndet från måttstock rakt ner till plattformen där bollen sitter. Avståndet i inches är nedgången av bollen mount. Välj en kula fäste med en droppe så nära som möjligt till nedgången mellan dragfordonet och släpvagnen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141542.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.