1992 Ford F-250 strålkastare montering borttagning Instruktioner

Den 1992 Ford F-250 är en full storlek pick-up truck med en stor installerad åtta-cylindrig motor. Borttagning av strålkastare församling på 1992 Ford F-250 är tidskrävande och ganska svårt. Skruvarna som fäster strålkastare montering på ramen är placerade i motorrummet och bakom fronten grillen. Du behöver inte speciella verktyg för att ta bort strålkastaren montering, bara grundläggande verktyg hushåll och en väl upplyst arbetsplats. Saker du behöver
kryssmejsel
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Ta bort de fem skruvarna som håller grillen på ramen av F-250 med hjälp av en skruvmejsel. Fyra skruvar är placerade längs den övre kanten på gallret och en på den nedre kanten. Samtliga skruvar är åtkomliga genom motorrummet. Dra grillen utanför ramen.
2

Ta bort muttrarna som håller batteriet kablarna till batteriet med hjälp av tång och dra kablarna från batteriet. Ta bort skruvarna som håller fast batteriet till motorrummet med hjälp av skruvmejsel och dra ut batteriet ur motorrummet.
3

Dra kablarna från blinkers och strålkastare. Ta bort de fyra skruvarna som håller strålkastaren på ramen med hjälp av skruvmejseln. Skruvarna är på topp, botten och sidor av strålkastaren. Dra strålkastaren från ramen.
4

Ta bort de åtta skruvarna på varje sida som håller strålkastare ram till ram F-250 med hjälp av skruvmejseln. Fyra skruvar är på utsidan av lastbilen där grillen brukade vara och fyra är inne i motorrummet. Dra strålkastare församling utanför ramen från utsidan av motorrummet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141538.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.