Hur Tarp en traktor

En frakt tarp är avsedd att täcka en last traktorsläp för att skydda den från vind och fukt. En traktor är oftast täckt med en presenning innan lasten lämnar sjöfarten gården. Presenningar finns i många olika storlekar. Höjden av gods som skall dras är den avgörande faktorn när man fastställer vilken längd tarp att använda. Presenningar är oftast fäst vid vagnen med en kombination av in-sydda metallringar och bungee stubin. Saker du behöver
Presenningar
Bungee sladdar
Visa fler instruktioner
1

Ställ en ihoprullad presenning ovanpå frakten på baksidan av trailern . Rulla det helt mot mitten av vagnen. Vik flikama i tarp ner över varje sida av släpvagnen tills alla rynkor planas ut.
2

Kasta bakflikens av presenning ner över baksidan av belastningen av gods. Vik sidoflikama kring denna flik och haka fast dem tillsammans med bungee stubin med hjälp av metallringar insydda i tyget av tarp.
3

Roll upp allt överflödigt presenning längs sidorna av släpvagnen. Kör ett bungee från metallringar på tarp ner genom sidoskena av släpvagnen och säkerhetskopiera till en annan metallring.
4

Ställ en andra tarp på framsidan av lasten på släpet och rulla upp mot mitten upp och över den tidigare placerats presenning. Sprid ut TARP veck så att de faller ner jämnt över båda sidorna av lasten.
5

Vik sidoklaffarna av tarp i över framsidan av belastningen av gods. Haka ihop dem med metallringar och bungee stubin. Låt toppfliken av presenning att falla ned över dessa sidoflikar. Hook bungees i metallen ringarna på denna flik och ansluta den till släpet sidoskena.
6

Gå runt sidorna av trailern hooking bungee stubin till metallringar på tarp. Kör dessa bungees ner genom sidoskena av släpvagnen och tillbaka upp till samma eller alternerande metallringar att fästa tarp tätt mot vagnen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141536.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.