Hur får man i min låsta Ford Ranger

Att förlora dina nycklar eller låsa dem i bilen skapar irriterande problemet med att hitta andra sätt att komma in i bilen . Den " Slim Jim " är gjord speciellt för detta ändamål . Består av endast ett tunt metallband med en skåra på ena änden och ett handtag på den andra , är det Slim Jim en enkel , men användbart verktyg som kan vara till hjälp för att kunna delta i låsta fordon som en Ford Ranger . Saker du behöver
Slim Jim
Dörrstopp
Visa fler instruktioner
1

Tryck försiktigt till basen på dörren fönstret för att öppna en klyfta mellan fönster och dörr .
2

Placera en mjuk plast eller gummi dörrstopp mellan dörr och fönster för att behålla klyftan när du släpper trycket på fönstret .
3

Skjut din slim Jim verktyg i mellanrummet , öppna änden nedåt .
4

Flytta slim Jim och tillbaka sakta tills spåret i slutet av den får kontakt med dörrlåset kabeln . Det finns sannolikt många trådar hela dörren hålighet , så var noga med att inte fånga något med ditt verktyg . Dörrlåset kabeln kommer att kännas gedigen och tung , inte lätt som de elektroniska ledningar . När du känner att verktyget tag i kabeln , lyft försiktigt tills du hör eller ser dörrlås lossnar . Dra försiktigt Slim Jim ut , ta bort dörren stopp och öppna Rangers dörren .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141531.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.