Hur man tar bort Stereo Från en 2004 Dodge Truck

Dodge har några olika 2004 lastbilsmodeller , som alla har stereoapparater . De stereoapparater som kommer installerade i Dodge lastbilen är slut Dodge stereo som tillverkas av Panasonic . De 2004 Dodge lastbilsmodeller är alla olika men processen för att ersätta stereon kommer att vara liknande för alla av modellen . Du måste ha en grundläggande kunskap om Dodge truck modell som du arbetar med och de rätta verktygen för att ta bort fabriken stereo . Saker du behöver
Stickkontakt drill
ställa
skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

Använd Hylsnyckelsats att koppla den positiva batterikabeln så att du inte få chockad när du kopplar bort kablarna från lastbilen . Leta reda på skruvar och bultar som fäster streck i ramen . Fyra skruvar används ofta för att säkra stereo och är tydligt synliga .
2

Ta bort skruvarna från runt kanten på av instrumentpanelen med hjälp av borrmaskin och motsvarande storlek socket . Dra streck bort av ramen när alla skruvarna har tagits bort .
3

Ta bort skruvarna som håller fast stereon till instrumentbrädan med hjälp av skruvmejseln . Dra stereo från baksidan av instrumentbrädan och ut ur Dodge lastbil. Koppla loss kablarna och nätsladden från baksidan av stereon .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141497.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.