Hur man bygger en egen Ladder Rack för en pickup

För en stege rack som passar din pickup truck som du vill att det ska bygga din egen i trä. Behandlat virke är det bästa valet för alla utomhus projekt, men för dem som inte vill använda behandlat virke, vara säker på att tillämpa en avslutning på stege racket innan du installerar det på din pickup. Måla rack för att passa din bil, eller använda vatten sealer på regelbunden basis för att ge tillräckligt skydd mot väder och vind. Saker du behöver för 1-av-4-av-96-tums behandlat virke, såg 4 stycken
Electric mitra
2-by-4-av-96-tums behandlat virke, 6 st
Kombination torget
borrmaskin med variabel hastighet
Phillips skruvspets
däck skruvar, 2-tums, 16 stycken
däck skruvar, 2 1/2-tums, 8 st Truck rack klämmor , 10
Visa fler instruktioner
1

skära basen, stabilisatorer och inlägg. Ta mätningen från baksidan av hytten till insidan av bakluckan för basen bitar och stabiliseringsmedel. Skär fyra bitar från den behandlade 1-av-4-av-96-tums timmer med elektrisk geringssåg. Mät från toppen av bädden till toppen av hytten och tillsätt 12 inches. Skär fyra inlägg från den behandlade 2-by-4-av-96-tums timmer med elektrisk geringssåg.
2

Mark basen stycken för stolparna. Placera två av snittet 1-by-4s på ett arbetsbord och etikett dem som bas bitar. Mät från båda ändarna av basen bitar och göra markeringar på 4 och 5 1/2 inches. Sätt kombinationen torget på markeringarna och dra en linje över behandlat virke.
3

Fäst stolparna till basen bitar. Stå basen bitar på sina smala sidor och placera en post mellan linjer dragna på dem. Fäst stolparna till basen bitar med 2-tums däck skruvar.
4

Space stolparna ut och säkra stabilisatorerna. Mät avståndet mellan stolparna vid basen bitar och utrymme toppar av tjänster i enlighet med detta. Gör en markering på de tjänster som är 6 inches från toppen av stolparna. Ställ in resterande 1-by-4s på undersidan av varumärket och fäst dem vid stolparna med de 2-tums däck skruvar.
5

Mät och skär tvärstyckena. Ta mätningen från utsidan av bädden på ena sidan av trucken till utsidan av bädden på den motsatta sidan. Klipp två bitar från den behandlade 2-by-4-av-96-tums timmer med den elektriska geringssåg.
6

Installera tvärstyckena. Stå på inlägg församlingar upprätt. Placera en av tvärstyckena på en av sina smala sidor på toppen av stabilisatorerna mellan stolparna. Fäst det vid stolparna med de 2 1/2-tums däck skruvar. Upprepa detta med den andra crosspiece.
7

stället säkras till lastbilen. Få någon att hjälpa dig att placera stege rack på pickup. Kläm den till sängen med fem klämmor lastbil rack på varje sida av sängen. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141496.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.