Hur Fastsurrning last på en lastbil

När du flyttar värdefullt gods från plats till plats med lastbil, är det viktigt att lasten är säkert fastsatt. Inte bara kan en felaktigt lastad lastbil resulterar i skador på lasten, kan det också orsaka en allvarlig trafikolycka. Håll din last och liv säkert med rätt kvalitet och mängd band som behövs för att transportera värdeföremål i sängen av din lastbil. Saker du behöver
Tarp
Ratchet remmar Truck tie downs
Visa fler instruktioner
1

veta vikt och egenskaper av din last. Bara för att lasten är tung betyder inte att det inte kommer att röra sig. En tung belastning som sätts i rörelse kommer att vara mycket svårt att sluta. Var noga med att köpa den korrekta mängden av band med den erforderliga hållfastheten. Till exempel kan en 2 tums spännband håller upp till cirka 3000 kg. Beroende på formen av lasten, är det viktigt att använda extra remmar för att säkra den från olika vinklar.
2

Fördela din last jämnt över hela baksidan av din lastbil. För mycket tyngd på ena sidan av lastbilen kan påverka styrning och bromsning. Om din last består av flera mindre poster, täcka med en presenning för att förhindra skador och för att hålla dem som finns i ett område.
3

Bifoga spärrfunktion remmar och lastbil nedgångar slips för att säkra delar av din lastbil och din last. Ratchet band har en krok i ena änden och en metall tandad lås på den andra. Beroende på formen och storleken av lasten, kan du koppla på belastningen och ögla i andra änden på den säkra punkten på din lastbil. Du kan också använda slips nedskrivningar och remmar över och i baksidan av lasten för att hålla den på plats. Din primära mål är att hålla lasten från att flytta under transport. Bind inte alla laster till samma säkra punkten i fall det ger vika. Säkra punkter kan variera beroende på modell av lastbilen, men är mest utrustade för lastning och få ankarpunkter på ovansidan skenorna eller på golvet i sängen av lastbilen.
4

Kontrollera på lasten ofta att se alla remmar och nedgångar slips är fortfarande helt säker. Inspektera dem i början av resan och intermittent för att säkerställa att det inte finns något utrymme för rörelse eller glidning.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141494.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.