Hur identifierar jag 1947-1955 Chevrolet Trucks?

Chevrolet pickup lastbilar producerats 1947-1955 utgör en massiv förändring i lätta pickup marknaden. Chevrolets "avancerad design" mickar bar inga likheter med de pre-världskriget arbetshästar som presenterade uppsvällda fendrar, bug-eyed strålkastare och praktiskt taget inga bekvämligheter i hytterna. Efterkrigstidens avancerad design serien presenterade strålkastare integrerade i framskärmarna, bredare vindskydd och rymligare hytter. Hytterna presenterade också uppvärmning och luftcirkulation. Saker du behöver
Måttband
Visa fler instruktioner
1

Stå på vänster eller höger sida av huven för 1947-1955 Chevrolet lastbil och inspektera serien nummer under "Chevrolet" namnskylt. Identifiera Storleken på lastbilen med antalet:. 3104 för halv-tons (116-tums hjulbas), 3604 för tre-kvarts ton (125.25-tums hjulbas) eller 3804 för en-tons (137-tums hjulbas)
Sida 2

Stå vid framför lastbilen och undersöka grillen. De 1947-1953 modellerna har fem krom horisontella staplar över grillen, eller en alternativ stor tjock enda horisontellt galler bar genomskärs av en kort enda vertikalt streck. Årsmodell 1954 (säljs med maj 1955) har en bredare grillöppningen med ett vertikalt streck som indelar den horisontella krom och kommer till en punkt i mitten. Ovanför gallret (uppfyller huven) är en separat krom.
3

Lyft huven och undersöka motorn. Original 1947-1953 Chevy lastbilar har en in-line sexcylindrig motor. Cylindrarna kommer att vara i en rak linje från framsidan till baksidan. Motorns deplacement är 215,5 cubic inches.
4

Sitt i förarsätet av hytten och ta tag i växelspaken på ratten kolumnen eller på golvet till höger. Skjut kopplingen in med din vänstra fot och flytta spaken uppåt till första växeln på endera växelspaken. Följ ner till tvåan på vardera armen. Tryck växelspaken framåt och uppåt för att komma in tredje växeln på rattstången versionen. Tryck växelspaken till höger och upp på golvet versionen att ange tredje växeln. Om du inte kan dra ner till en fjärde växeln på endera version, är överföringen en treväxlad. Om det finns ett fjärde läge, är det en fyra-växlad manuell växellåda.
5

Mät lastlådan. Den halv-tons last rutan är 78 inches lång, medan den trekvarts-tons modellen presenterade en 87-tums last rutan och en-ton hade en 108-tums låda. All frakt lådor är 50 inches bred och 16.25 inches tall. Träskivor med stålband täcker rutan golv.
6

Inspektera vindrutan. De 1947-1953 Chevy lastbilar har tvådelade vindrutor. Årsmodell 1954 och senare Chevys har ett stycke vindrutor. Kliv in i hytten och titta på rattstången växelspaken. Automatiska överföringar, identifierade av P (Park), R (Reverse), D (Drive) och L (lågväxel) på toppen av sina kolumner, finns bara på 1954 och senare modeller.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141490.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.