Hur ansöker ett Bed Liner

En lastbil säng kan bli bucklig, repig upp eller rostiga, även om den inte används för dragande artiklar. Det bästa sättet att skydda din lastbil säng är att täcka det med en säng liner. De två vanligaste sängen liners är "Drop-in" och "Spray-on" säng liners. Om du vill spara pengar på installationen, kan du sätta i drop-in liner eller måla spray-on liner själv. Saker du behöver
Gummihammare
Maskeringstejp
Skruvmejsel
Roller pensel
Paint
80 till 120 grit sandpapper
Aceton
Gummihandskar
Duk
Bed liner måla
Paint stick
Visa fler instruktioner
Installera en Drop-in Bäddlinje
1

Köp ett drop-in sängen liner för att göra , modell och årsmodell på din bil. Sängen liner kan vara ny eller begagnad.
2

Ta bort alla slips ned krokar från flaket. Sopa ur sängen av din lastbil och sedan slang ner det för att ta bort all smuts. Låt truckens sängen torr.
3

Placera sängen liner på sängen av din lastbil. Sängen liner passar bara i en riktning och bör täcka och montera ryggen och sidorna av lastbilen säng ordentligt. Se till att de fyrkantiga hålen i sängen liner match upp till de fyrkantiga hålen på lastbilar kroppen ligger på sidan rälsen.
4

Använd en gummiklubba för att knacka plastdetaljer på plats, i hål, fäster flakinsatsen till flaket.
5

Twist på skruv på passande lock över hålen. Vissa sängen liners kan erbjuda pop-in passande lock som du kan knacka på plats med en gummihammare.
6

Lay bakluckan ned och bifoga enda ark av sängen liner till bakluckan. Var noga med att skruvhålen radas upp från sängen liner och truckens bakluckan. Skruva sängen liner till bakluckan i de utsedda skruvhålen med en skruvmejsel. Addera Spray-on Bed Liner
7

Avlägsna gummiproppama eller binda fast krokar från lastbilens säng. Sopa ur sängen av din lastbil och sedan slang ner det för att ta bort all smuts. Låt truckens sängen torr.
8

Scruff upp hela flaket med sandpapper, använd 80 till 120-slippapper. Stressa inte detta steg, se till att gå över hela sängen, inklusive hörnen och sidor
9

Torka flaket med en trasa och aceton samtidigt bär gummihandskar.. Aceton tar bort lös färg och smuts.
10

Tape utanför kanterna på lastbilen för att hindra färgen sängen liner från att få på områden som du inte vill ha målat.
11 < p> Blanda måla sängen liner med en paint käpp och måla hörn och kanter av lastbilen med en liten pensel.
12

Måla resten av sängen med en roller, inklusive baklucka .
13

Låt färgen torka i minst två timmar och sedan upprepa steg "5" och "6" på minst en eller två gånger. Sängen liner kräver vanligtvis två till tre lager.
14

Byt ut pluggar eller binda fast krokar medan den sista pälsen är fortfarande torkning. Genom att göra detta medan färgen fortfarande är klibbigt, pluggar och bind ner krokar kommer att ha en fast tätning till lastbilen. Placera inga föremål i lastbilen säng i minst 24 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141452.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.