1997 S10 Specifikationer

Den 1997 Chevrolet S10 pickup kom i två versioner: LS och LS Sportside . De är två dörrar bak - hjulsdrivna fordon med tre platser i LS och tre eller fem i de två subtyper av LS Sportside . Alla versioner har fyra hjul låsningsfria bromsar . Motor, transmission och bränsle

standard LS och LS Sportside har en 2,2 - liters , fyrcylindrig radmotor med 120 hästkrafter ( hk ) . Det fanns också möjligheter för var och en med en 4,3 - liters V6-motor med upp till 180hp . Pickupen har fem - växlad manuell växellåda med överväxel och fyrväxlad automatik också var på erbjudandet . Pickupen körs på vanlig blyfri bensin och har en tank med en 19 - liters kapacitet .
Dimensioner

pickup versionerna är 188,6 inches till 204,6 inches lång . De har en bredd av 67,9 och är 62,2 inches hög . Curb vikter är från 3029 £ . för Sportside till £ 3204 . för basmodellen .
Funktioner

pickup har släpvagn sele , krom galler , förarairbag, manuell fönster , cabback isolator , främre ventilerade skivbromsar och bak trumbromsar . Alternativ för båda versionerna var manuell luftkonditionering , farthållare och fjärr keyless inresa .

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141446.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.