Hur du ändrar ett trasigt glidande glas fönster i en lastbil Cap

En glidande glasfönster öppnas stegvis för att tillåta en liten eller större mängd bris in i hytten. Trasiga fordon fönster är en säkerhetsrisk på grund av fallande glas, och de hindrar ägarna från att få ett klistermärke statlig inspektion. Saker du behöver
handskar läderarbeten
Skyddsglasögon
färgtappen dukar
brukskniv
Pinch svets skrapa
Fönster primer
Måttband sälja Grease penna
Fönster självhäftande
Visa fler instruktioner
1

Ta på handskar läderarbeten och skyddsglasögon, och ha en hjälpare göra detsamma. Placera dukar färgtappen inne i hytten över ryggen och undersidan av sitsen. Placera dem i flaket bakom hyttens bakre fönstret.
2

Dra några trim bitar från utsidan av fönstret. Skjutbara glasfönster har trim som hålls på plats med ett lim.
3

Stå i sängen av lastbilen och ha en hjälpare komma in i hytten. Sätt i en skalpell mellan den yttre kanten på det trasiga fönstret och nypa svetsen. Tryck kniven och dra den runt omkretsen för att skära limmet som håller fönstret på plats.
4

Tryck fönstret ut från insidan personen till utsidan personen. Ställ in varje bit av krossat glas i flaket på trasa. Tryck varje bit ut genom fönstret på detta sätt, se till att inte bryta bitarna ytterligare.
5

Placera en nypa svets skrapa på utsidan av fönstret. Skjut det tillsammans för att ta bort uretanklistret, vilket innebär att ungefär 1/16 tum på flänsen.
6

Ställ nytt fönster på en plan yta. Rengör den plana ytan som vetter hytten med fordonsindustrin fönster primer. Låt primern torka enligt anvisningarna på förpackningen.
7

Åtgärd 5 tum från det nedre vänstra och högra hörn och markera dessa områden med ett fett penna. Peel stommen av ena sidan av varje självhäftande kvadrat. Hålla rutorna för att de båda fönster distanser. Placera fönstret distanser på lastbilen vid fettfläckar, och dra uppbackning från var och en mot dig.
8

Squeeze uretanlim längs insidan av fönstret. Applicera inte lim i centrum avlopp i botten. Peel stöd från självhäftande på de övre och nedre trim bitar
9

och tryck dem på plats på utsidan av fönstret. Applicera uretanlim till trim bitar och runt nypa svets på fönsteröppningen.
10

Lyft fönstret i öppningen, sätta botten i första. Luta fönstret upp för att passa in den i öppningen. Placera maskeringstejp runt omkretsen av fönstret för att hålla den på plats tills limmet torkar enligt instruktionerna på förpackningen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141445.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.