1995 Nissan Truck specifikationer

Den amerikanska kärleksaffär med bilar har gått igenom flera förändringar under de senaste decennierna. 1960 och 1970 bevittnade tillverkning av bränsleslukande fordon tills energikrisen på 1980-talet fokuserade uppmärksamhet biltillverkare på att producera bränslesnåla fordon. När 1990-talet kom, bilar och lastbilar var tillverkas som syftade till att balansera bekymmer för båda funktionerna, för att tillgodose behovet för bränsleeffektivitet medan samtidigt återstående kraftfull. Den 1995-serien av Nissans pickups har många specifikationer som har lett till framgång för det fordon, som fortsätter i dag. Prestandaspecifikationer

märkeffekt 1995 Nissan svävar omkring 114 kW. Det kan generera 153 hk vid 4.800 rpm. Den imponerande statistiken ingår även en 6V främre längsgående motor med måtten 2.900 kubikcentimeter och 3 liter med hål 87mm, 83mm slaglängd och ett kompressionsförhållande på 9. Fordonet har också en multipoint insprutningssystem.
Handling Specifikationer

pickup bilar i den här serien är utrustade med två skivbromsar som inkluderar ett par ventilerade skivor. Dessutom kommer de begåvas med strut framvagn och balken bak fjädring, som uppnår sin styvhet med hjälp av bladfjädrar. Ett reservhjul med stålfälg också tillhandahålls. Vid 15,83 meter
Exterior Specifikationer

, är fordonet relativt lång. Den totala bredden av lastbilen är 5.54 meter och det står 5.6 meter från marken. Lastbilen är målad svart och levereras med enkla strålkastare tillverkade av halogenlampor. De justerbara vindrutetorkare ger två olika hastigheter.
Inredning Specifikationer

lastkapacitet av dessa lastbilar när alla säten är monterade på plats är 14,4 kubikfot. De skålade säten lägga till den lyxiga atmosfären i interiören och gör den idealisk för sittplatser familjer. Tillräcklig front benutrymme av 3 och 1/2 fot också. Servostyrningen och låg bränslenivå varning lägga till det praktiska i detta fordon. Lastbilens plast ratt gör det mycket tåligt och klädseln, med extra vinyl, också lägger till stilen av Nissan pickup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141431.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.