Hur att identifiera en Ford Truck Axel

Ford lastbil axlar är tunga delar av utrustning som kommer i olika storlekar och slutliga drivutväxlingsförhållanden att passa behoven hos din lastbil . Identifiera om du har en Ford axel är avgörande för fordonets byggprocessen , och bestämmer om axeln är lämplig för lastbilen . Ford stämplar sina ford lastbilsaxlar med koder , som tjänar till att identifiera den axel , ungefär som ett VIN-nummer identifierar ett fordon . Instruktioner
1

se till vänster sida av bakaxeln , nära den punkt där det vänstra hjulet monteras på axeln . Det bör finnas två tal , eller ett nummer och ett brev , stämplat i axeln . Denna kod identifierar typen av bakaxeln , samt utväxlingen ( se Resurser ) .
2

lokalisera låset ansikte på den vänstra dörren av din Ford lastbil . För Ford lastbilar tillverkade efter 1968 , det finns en " certifiering Plate " på låset inför den vänstra dörren som beskriver den typ av bakaxeln på fordonet . Plattan kommer att säga " Axel " eller " Ax " följt av en eller två bokstäver ( se Resurser ) . En axel kod som börjar med en bokstav betyder en kalkade differentialbroms .
3

Kopiera VIN numret sitter på vänster sida av din Fords instrumentbräda . Kontakta Ford Motor Company för att avgöra vilken typ av bakaxel på din bil genom att ge VIN numret till kundtjänst agent ( se Resurser ) .

Ford Motor Company

Customer Relationship Center

PO Box 6248

Dearborn , MI 48126

800-392-3673

ford.com /sidfot /kontakt - ford Addera ditt
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141425.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.