Specifikationer för 2001 års Chevy Silverado K1500 4.8l

För dem som kräver en större lastbil för att frakta stora laster, bogsera tunga föremål, eller resa på oländig terräng, är 2001 års Chevrolet Silverado K1500 4,8 liter ett bra alternativ. Många 2001 Silverados fortfarande kör stark, vilket gör det till en idealisk lastbil för att köpa begagnade. Veta specifikationer för K1500 hjälper ägare att förstå hur du kör och hålla sina Silverados fullt fungerande. Motor

2001 Chevy Silverado motorn är en 4,8 liters V-6 med 270 hästkrafter.
Fuel

lastbil använder vanlig blyfri bränsle och rymmer 26 liter. Gas körsträcka beror på vilken typ av körning du gör, vädret, och frekvensen av användning.
Drive Type

Varje 2001 Silverado kommer med deltid fyrhjulsdrift, vilket innebär att du kan växla mellan två-och fyrhjulsdrift. Dock använder tvåhjulsdrift för majoriteten av din körning, byta till fyrhjulsdrift i dåligt väder som is, snö eller kraftigt regn.
Seating

Den K100 4,8 liter rymmer upp till sex vuxna bekvämt. Det finns en delad-bänk för framsätet och en full-bänk för baksätet. Nackskydden är justerbara för både förare och passagerare, och ett centrum-lagring konsolen är tillgänglig. Addera Safety

Denna modell av Silverado är laddad med säkerhet funktioner, inklusive låsningsfria bromsar, varselljus och sidokollision barer. Dessutom har det förare och passagerare krockkuddar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141422.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.