Vad är en Lowboy Trailer ?

A lowboy eller dubbel -drop släpvagn hänvisar till en typ av flak trailer som har en brunn eller mittsektion som är av lägre höjd, enligt Entertainment Transport Network Inc. Flat
< br >

en av de funktioner som skiljer flak trailers från varandra är trailern bäddhöjden . Till skillnad från en vanlig lastbil , vars höjd är enhetlig i hela vid 60 till 62 inches , har en lowboy två högre sektioner längs med en lägre mellersta område .
Taller Transporter

mellersta delen av en lowboy får endast vara 22 till 24 inches i höjd . Denna typ av släpvagn kan bära transporter så högt som 11,5 meter och är mer lämpad för tunga , överdimensionerade laster . Med en vanlig flak för högre laster kan kräva särskilda tillstånd , vilket resulterar i förseningar och kräva ytterligare säkerhetsåtgärder .
Nackdelar

Lowboys är en mindre vanlig typ av trailer och kostar mer att använda . För mindre och lättare laster , är en standard flak mer kostnadseffektiv . Men lowboys mer meningsfullt för större last . Laster kan köras direkt på ett lowboy , enligt Ryan Transportation Services .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141414.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.