Car Seat Installation i en 2000 Ford Ranger Förlängd hytt

Ford Ranger förlängda hytter är små lastbilar som tillverkas av Ford Company i USA. Den förlängda hytten ger utrymme för ett hopp säte eller lagring i ryggen, men är inte tillräckligt stor för att installera en bilbarnstol. Av den anledningen, om du installerar en bilbarnstol i din lastbil, kommer det att behöva gå in i framsätet. Under 2000 Ford Ranger, var Latch systemen ännu inte tillgängliga, så installera bilbarnstolen med knät /axelremmen kombinationen på passagerarsidan. Instruktioner
1

Stäng av airbag på passagerarplats. I 2000 års Ford Ranger förlängd hytt är passageraren hytten utrustad med en on /off knapp. Se till att knappen är i läge OFF när krockkudden kan vara farligt och potentiellt dödlig för ett barn.
2

Placera bilsätet så långt bak som möjligt. Detta kommer att ge dig mer utrymme för bilbarnstolen och kommer att hålla barnet så långt bort från vindrutan som möjligt i händelse av en olycka.
3

Place bilstolen i passagerarsätet. Om det är bakåtvänd, se till att den justeras så att den står plant. Bakåtvända bilbarnstolar har normalt en röd nivå på sidan av basen på bilsätet som indikerar om det är nivån. Om det inte är, justera detta efter tillverkarens anvisningar. Om framåtvänd, placera bilbarnstolen så att ryggstödet är i jämnhöjd med sätet.
4

Trä varv /skuldra bältet genom hålet i bilbarnstolen. I bakåtvända säten, är hålet typiskt under sätet, i framåtvända stolar är det bakom ryggstödet. Buckle säkerhetsbältet när den träs igenom.
5

Dra bältet hela vägen ut tills du hör ett klickande ljud. Detta klickande ljud indikerar att automatisk låsning är aktiverat för säkerhetsbältet. Låt bältet för att dra helt samtidigt som du drar på det för att se till att det är så tätt som möjligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141411.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.