Problem med 2002 års Ford Ranger 4WD

Den 2002 Ford Ranger 4WD har haft minst tre dokumenterade problem, som alla ledde till återkallelser. Om du är osäker på om din Ranger har fått det nödvändiga arbetet för att undvika dessa, kolla med din lokala Ford återförsäljare. Lights

Fyra separata återkallelser har utfärdats av fyra tillverkare av församlingar hörn ljus på 2002 Ford Ranger 4WD. Dope, Sabersport, CK Motorsports och AJ Motorsports har återkallade lätta församlingar som inte uppfyller Federal Motor Vehicle Safety Standard No 108. Dessa lätta församlingar har inte bärnstensfärgad linsen på den sida, som hjälper andra förare ser bilen från sidan på natten.
Varvtalsreglering

2002 Ford Ranger 4WD har varit föremål för ett återkallande innebär dess hastighet-kontroll avaktivering switch. Växeln utgör en brandrisk, eftersom det har potential att läcka, vilket leder till överhettning. En lokal återförsäljare kan ersätta strömbrytare med en kabelstam som kommer att förhindra läckage.
Differential

Rangers bakre differential har varit orsaken till problemen för lastbilar med en manuell växellåda. Risken finns då en stor mängd vridmoment läggs på lastbilens bakre differential, vilket fallet att knäcka. Snabb acceleration från stillastående, liksom ett hjul som slirar plötsligt få grepp kan ansöka tillräckligt vridmoment för att skapa problem, vilket kan leda till att lastbilens hjul att låsa upp. Om det lämnas oadresserad, kan problemet leda till förlust av kontrollen över lastbilen. Åkare kan gå till en återförsäljare för att få den bakre axelarrangemanget ersätts.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141407.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.