Hur blir jag en Mini Truck Dealer?

Mini-bilar är bränslesnåla multifunktionella fordon. Tillverkas och distribueras ut i Japan, de tjänar som utmärkta vagnar för lantbruk och terränggående transporter för industrivaror och andra objekt bulk. Att bli ett mini-lastbil återförsäljare kan vara en mycket lönsam satsning, särskilt eftersom du kommer att hantera främst till andra företag som köper i bulk. Instruktioner
1

Kontakta institutionen för motorfordon (DMV) i ditt område för att bekanta dig med de lagar som gäller licensiering bil återförsäljare. Be dem för all information du kan behöva om försäljning av mini-lastbilar. De kommer att informera dig om någon utbildning och tillämpningar som kommer att vara nödvändigt för att uppnå ditt körkort.
2

Konfigurera din butik. Du kanske har ta ett lån, beroende på om du vill handla från en fysisk plats eller bara som en online tredje part mellan en mini-lastbil distributionsföretag och dina kunder. Om du väljer att bara handla som en mellanhand säkra försäljningen, utan fysisk skyldighet att lager inventering, måste du konfigurera en webbplats.
3

underteckna ett kontrakt med en mini-lastbil distributör gillar Crossroad import, eller Second Hand Trucks LLC. Mest Mini-lastbilar distributionsföretag har återförsäljare program där de kommer att tillåta en licensierad återförsäljare att antingen göra försäljningen som ansluter av sitt företag, eller till avtal försäljning direkt med kunderna, med distributören då sjöfarten trucken direkt till kunden.

4

Annonsera. Marknadsför din butik eller webbplats till lantbrukare, golf operatörer kurs, och alla andra funderar på att köpa en mini-lastbil. Industriella fordon såsom mini-lastbilar tenderar att vara i hög efterfrågan på marknader som kräver transport av material off-road över långa avstånd. De bästa ställena att annonsera för småföretag innefattar en lokal Penny Saver, Craigslist, Ebay, och webbplatser för sociala nätverk som Twiter, Facebook och MySpace.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141404.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.