Hur man kan förbättra gas körsträcka på en Chevy Truck

Med gaspriserna ökar hela tiden, kan kostnaden för att köra en Chevy truck vara frustrerande. För Chevy åkare som hellre hitta ett sätt att pressa ut det mesta av varje gallon gas än ens tänka på att inte köra sin Chevy, det finns metoder tillgängliga för att förbättra din gas körsträcka. Instruktioner
1

Töm din lastbil. Ju mer vikt som du bär runt i din bil, desto mer gas det kommer att ta för att driva fordonet. Inte ansluta trailers onödan eller bära runt objekt som du inte behöver. Detta steg ensam kan spara upp till 30 procent på din Chevy gas körsträcka.
2

Behåll din Chevy. Få ordentlig oljebyten och optimeringar kommer att se till att ditt fordon körs korrekt. Underhåll bidrar till att säkerställa att trucken inte använder upp extra gas för att kompensera för fel delar. Korrekt underhåll ger också din bil makt och hjälper den att fungera mer effektivt.
3

Drive inom hastighetsgränsen. Normalt kan köra över 60 miles per timme medföra en nedgång i din Chevy gas körsträcka.
4

Rotera och pumpa däcken. Att ha låga däck, eller de som inte roterar korrekt, leda till att motorn måste arbeta hårdare, sänka gas körsträcka.
5

Använd farthållare. Farthållaren håller dig från varvar motorn upp i onödan, vilket orsakar mer gas som ska användas.
6

Fyll din Chevy med rätt oktantal nivå som anges i din instruktionsbok. Denna rekommendation är baserad på vilken nivå som gör din lastbil fungera på sin högsta kapacitet. Detta kommer att bidra till att förbättra gas körsträcka på din bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141403.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.