Hur man bygger en Lumber Rack på en pickup

Lumber rack kommer i alla former och storlekar. Problemet är att hitta en som gör vad du behöver det för att göra. Bygga en själv så att du kan ha mindre fack på sidorna av racket och ändå bära stora bitar eller varor ark ovanpå gallret. Bygga ditt virke rack med gran kan spara upp till 60 £ i vikt skillnad från gul eller vit furu. Kom ihåg att öva säkerheten under byggprocessen och försöka att inte lyfta den färdiga produkten själv. Saker du behöver
Måttband
2-by-4-av-96-tums timmer, 16 stycken
Electric geringssåg
borrmaskin med variabel hastighet
Philips huvud skruvspets
Stor låda med 3-tums däck skruvar
Visa fler instruktioner
1

Klipp stolparna. Mät från golvet av bädden till toppen av hytten och tillsätt 4-inches. Skär fyra inlägg från 96-tums timmer med elektrisk geringssåg. Lägg sedan till 12 inches till mätningen och skär fyra nya inlägg.
2

mät och kapa skenorna. Mät avståndet från baksidan av hytten till bakluckan. Skär två skenor från 96-tums timmer med elektriska geringssåg. Lägg sedan till 12 inches till mätningen och skär två skenor.
3

Bestäm bredden tvärstyckena. Mät avståndet mellan insidan ovanpå sängen och skär fyra tvärstycken från 96-tums timmer med elektrisk geringssåg. Utöver dessa tvärstycken, skär åtta korta vid 13 inches lång.
4

lägga ut och markera inlägg. Sätt alla åtta av inläggen på ett arbetsbord. Separera de långa sådana från den korta och stå dem på en av sina smala sidor. Mät från ena änden av varje inlägg och göra markeringar på 12, 15 1/2, 25 1/2 och 29 inches. Därför blir botten av stolparna.
5

Separera och montera. Separera inlägg i par av en långt inlägg och ett kort inlägg. Behåll markeringarna på stolparna uppåt. Lägg en av de 13-tums crosspieces mellan 12 och 15 1/2-tums märken och ett mellan 25 1/2 och 29-tums märken på långa inlägg. Fäst dem med däck skruvar. Varje inlägg får två 13-tums tvärstycken. Flytta kort inlägg över till den andra änden av 13-tums bitar och fäst dem på samma sätt.
6

Lägg de långa tvärstycken. Placera en av de långa tvärstycken på botten av en uppsättning tjänster så att änden av tvärstaget är på långt inlägg. Ställ ytterligare tvärstycke på toppen av den korta stolpen på samma sätt. Fäst dem på stolparna med däck skruvar. Upprepa detta på den andra änden av tvärstaget med den andra stolpen montering och sedan göra det med de återstående tjänsterna och tvärstycken.
7

Fäst skenorna vid stolparna. Stå på inlägg församlingar upprätt. Sätt korta skenor på insidan av de korta inlägg just bakom de nedre 13-tums tvärstycken. Fäst den till stolparna och tvärstyckena med däck skruvar. Placera de långa skenorna inuti långa inlägg och låt den smala sidan av rälsen vilar på de bästa långa tvärstycken. Fäst skenorna vid stolparna med däck skruvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141392.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.