Hur man installerar Kedjor på en traktor

Installera kedjor på en traktor kan förbättra däck mot väg dragkraft vid körning. Kedjor är konstruerade för att skära genom hårt packad snö och is för att hålla en traktor från att glida på sluttningar, nedgångar och hörn. Snökedjor är enligt lag på vissa avsnitt av motorvägen under vintermånaderna. Korrekt installation kan förlänga livet på ett snökedjor och skydda fordonet från skada. Installera kedjor på en traktor kan också ge extra dragkraft på leriga vägar, vilket minskar sannolikheten för att fordonet fastnat bli. Saker du behöver
6 slirskydd av lämplig storlek
L-form eller T-form åtdragningsverktyget (vanligtvis kommer med snökedja) katalog Flera bungee stubin
Visa fler instruktioner

1

Lay varje däck kedja ut platt på marken och inspektera kedjor för trasiga länkar. Drapera en kedja över passagerardörren styrande hjul, alla fyra utanför däck kör på traktorn och en av de yttre däcken på vardera av de två axlar till släpvagnar.
2

Placera snökedja på varje däck så att den är centrerad jämnt framifrån och bakåt och åt sidorna. Kör traktorn släpvagnen framåt tills däcken har kört över kedjorna tillräckligt långt för framsidan av kedjan för att komma ut den bakre sidan av däcket. Addera 3

Hook inre kroken och kopplar samman och sedan den yttre omgivande länkar och krokar. Unbuckle alla de c-cam spännen. Kör traktorn släpvagnen framåt 10 fot. Ta slack ur slirskydd genom att haka i krokarna i stramare länkar på varje däck kedja och sedan använda den L-formade eller T-formade åtdragningsverktyget att binda c-cam spännen nere.
4

Bungee alla lösa end-of-kedjans länkar till fast däcket kedja som löper runt de yttre och inre sidoväggarna av däcket. Dessa bungees kommer att hålla gratis länkar från att skada fordonet. Kör lastbilen några miles och sedan komma ut och ångra alla c-cam spännen. Re-spänne varje c-cam tills däcket kedjan är spänd. Kontrollera kedjorna varje så ofta för att lossa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141379.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.