DIY Spray på Bed Liner Material

En sprutas på sängen liner medger en lastbil ägare att hålla baksidan av hans lastbil ser bra ut medan dragande eller kör sitt fordon. Touch-ups till fodret är lätt att göra utan att behöva ta bilen till en verkstad. Eftersom fodret kommer ur en burk, kan touch-ups vara klar när som helst. Saker du behöver
Hink med tvål och vatten
Skursvamp
Spray-on kit säng liner
Handdukar
Maskeringstejp
Broom
Gummihandskar
Flat skruvmejsel
Metal omrörning stick
Air kompressor
Visa fler instruktioner
1

tvätta flaket med tvål och vatten. Skölj tvål och vatten bort och torka flaket med en handduk.
2

Skydda delar av lastbilen som du inte vill täcka med spray-on bed liner genom att täcka dem med maskeringstejp . Täcka eventuella dräneringshål i sängen med maskeringstejp. Skrubba flaket med en skur pad. Ta bort eventuella kvarvarande skräp genom att sopa sängen med en kvast.
3

Ta på gummihandskar och öppna burken med spray-on bed liner. In en platt skruvmejsel i det lilla mellanrummet på toppen av burken åsen, tryck platt skruvmejsel ned och ta bort toppen. Lay toppen åt sidan. Rör den flytande liner med en metall omrörning pinne. Fortsätt omröring under 10 minuter för att tunna vätskan. Byt topp och skaka i ytterligare två minuter. Ta upp igen och tätt skruva på pistolen medföljer burken.
4

Fäst kompressor till pistolen genom att följa instruktionerna som medföljer din specifika sprutpistol. Sakta Spraya sängen med flytande liner. Låt fodret för att ställa in i två timmar. Spraya vätskan på sängen igen, jämnt och långsamt. Låt andra pälsen att sätta i ytterligare två timmar. Ta det flytande liner från kompressorn och byt ut det bästa.
5

Anslut täckfärg (ingår i satsen) till kompressorn som anges i instruktionerna. Spraya topcoat på sängen med sprutpistolen. Låt täckfärg ställa in för en dag. Ta täckskiktet kan från kompressorn. Byt överst på täckfärg kan. Ta bort maskeringstejpen.

.from:http://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141373.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) http://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.