Ford Truck Vent Gummi Installationsinstruktioner

Truck vent fönster har en gummipackning runt sin omkrets för att hålla dem på plats. Efter år av ultravioletta strålar, gör att gummi torkar, sprickor och vatten att läcka in i hytten. Ett av de första tecknen på en felaktig fönstertätningsenhet är hörbart vindbrus från ventilen när du kör med vent stängd. Ersätt en Ford gummi lastbil vent tidigast möjliga tid för att rädda från vattenskador på insidan av hytten. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Skinnhandskar
stjärnskruvmejsel
mattkniv
Spetstång
Scraper
Isopropylalkohol
Disktrasa
3/8 tums diameter nylonrep
Saxar
Diskmedel
sprutflaska
Visa fler instruktioner
1

Sätt på skyddsglasögon och handskar läder för att skydda händerna från metall trim och dina ögon från gummipartiklar.
2

Ta bort alla skruvar i metall trim på vent fönstret insidan och utsidan med en stjärnskruvmejsel. Ställ in skruvarna och trimma åt sidan.
3

Öppna truckens dörren och rulla ned i huvudfönstret. Ha en hjälpare hålla ena handen på insidan och den andra på utsidan av fönstret för stöd.
4

Skär en skåra i den gamla gummipackning ovanpå fönstret. Ta tag i kanten med spetstång och dra med medium tryck för att avlägsna hela den yttre packningen.
5

Skjut fönstret ut till utsidan av trucken samtidigt fånga den med den andra handen. Ställ vent fönstret åt sidan.
6

Avlägsna det inre halvan av gummipackningen på samma sätt som utsidan halv. Skrapa alla packningsmaterialet utanför metall med en skrapa.
7

Häll isopropylalkohol i en disktrasor och rengör omkretsen av fönstret på båda sidor och fönsterkarmen.
8 < p> Tryck på nytt gummi på fönstret med fönstret i den djupaste mellersta öppningen av gummit. Jämna gummit på fönstret hela vägen runt.
9

Placera det nya gummit och fönster på en plan yta. Håll den fria änden av 3/8-tums diameter nylonrep på packningen. Lägg repet runt formen av packningen, tillsätt ca 12 inches och skär av repet med en sax. Detta kommer att tillåta linan att vara längden av packningen omkrets plus ytterligare 12 inches.
10

Tryck på repet i den yttre kanalen av gummit runt omkretsen med början överst mitten med mitten av repet. Det kommer att finnas 6 inches hänger löst på varje sida längst ner.
11

Place diskmedel och vatten i en sprutflaska för att göra en tvål blandning. Grundligt spraya repet med blandningen.
12

Ställ fönstret på plats med det inre halvan av packningen i sitt spår på insidan. Tryck fönstret i samtidigt dra den högra sidan av repet hänger ned långsamt genom gummit. När repet drar genom den vänstra sidan av gummit de gummin infogas i den yttre kanalen för att installera den i läge.
13

Ersätt metall trim bitar på insidan och utsidan av ventilen fönstret med Phillips skruvar. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141352.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.