Så tolkar VIN-nummer för 1999 Suburban

Tolkning för 1999 Suburban VIN (Vehicle Identification Number) är det samma som för alla andra fordon. Alla fordon, inklusive Suburban, har en VIN stämplat på en metallplatta placerad på förarsidan streck nära fönstret och på motorblocket. VIN är ett 17-siffrigt nummer som tillåter myndigheter att spåra fysiska fordonet genom registrering metoder samt att kontrollera autentisk ägande. Instruktioner
1

Leta upp din VIN plattan och titta på de tre första tecknen i VIN-nummer. Det första tecknet kommer att innebära landet som tillverkade fordonet. Det andra tecknet kommer att berätta vad företaget tillverkade Suburban. Det tredje tecknet kommer att innebära den typ av fordon eller tillverkning division som ansvarar för att producera din Suburban.
2

Läs de kommande fem tecknen i ditt Suburban s VIN. Dessa tecken kommer att representera specifika attribut av ditt fordon, såsom motortyp eller kaross. Tillverkaren hänvisar till de nummer som VDS (Vehicle Descriptor Selection).
3

titt på nästa tre tecken för att bestämma äkthet, gjorde året Chevy din Surburban, utöver anläggningen ansvarig för tillverkning av fordonet. Den "kontrollsiffra" är det nionde tecknet i VIN och intygar giltigheten av VIN, enligt tillverkarna. Den tionde siffran avser året, t.ex. "2" för 2002 och det elfte tecknet betyder anläggningen.
4

Läs de återstående siffrorna för att bestämma modellen på ditt fordon och den ordning som du fordonet kom av monteringsbandet. De fyra sista siffrorna är alltid siffror som visar i vilken ordning din Suburban kom ut från fabriken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141348.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.