Hur installerar jag en elektrisk modul Släpvagnsbroms på en Ford F-150?

Ford F-150 har gott om utrymme för att installera en elektrisk modul släpvagnsbromsning av någon med några handverktyg. Den elektriska bromsen modul är tillämplig automatiskt släpvagnens elektriska bromsar när du kliver på lastbilens bromspedalen. Du kan justera bromsen modulen för att öka eller minska bromskraften i släpets bromsar. Om du behöver extra bromskraft, har bromsmodulen ett skjutspaken du kan trycka på för att maximera tillämpningen av släpets bromsar. Saker du behöver
elbroms modul
Skruvar Drill
Skruvmejsel
Tänger
Wire VECKARE
10-gauge rumpa trådanslutningsdon (3) katalog Scotch-Lock skruvkontakten
10-gauge ringkabelsko med 3/8-tums öga
20-amp automatisk återställning brytare
10 fot svart-färg 10-gauge wire
10 fot vit-färg 10 - mätare tråd
20 meter blå-färg 10-gauge wire
7-vägs släpvagnskablage kontakt
buntband
Visa fler instruktioner
1

Placera trailern bromsmodul fäste under instrumentbrädan på din bil nära rattstången och borra två monteringshål.
2

Fäst bromsmodulen fäste under instrumentbrädan med skruvar och en skruvmejsel.

Billiga 3

Montera bromsmodulen på fästet med de medföljande skruvarna.
4

Koppla bort den negativa batterikabeln från lastbilens batteri.
5

Fäst rött stoppljus kabeln till den elektriska bromsen regulatorn till F-150 är ljusgröna bromsljusmatning tråd strax ovanför bromspedalen. Använd en Scotch-Lock wire kranen och tång för att ansluta kabeln.
6

Anslut den vita kabeln. Använd tråd crimpers att fästa ena änden av den vita 10-gauge tråd till en butt tråd kontakten och kläm den till den vita jordledningen till den elektriska bromsen styrenheten. Passera den vita ledningen via en brandvägg genomföring pressverktyget och 3/8-tums, 10-passringen terminal till den andra änden av kabeln. Bolt 3/8-tums ringen änden av tråden terminal till den negativa inlägg på batteriet.
7

Fäst den blå tråden. Anslut den blå 10-mätare tråd till den blå tråden till den elektriska bromsen styrenhet med en butt tråd kontakten. Dra den blå tråden genom en brandvägg genomföring och över utsidan av ramen för din F-150. Fäst den på bränsleledningen och de tre sista bildruta tvärbalkar under flaket med buntband. Fäst den andra änden av kabeln till den blå kontakten på sju sätt släpvagnskablage kontakt.
8

Montera en 20-amp auto-reset brytaren till den positiva batterikabeln.

9

Kör en 10-gauge svart kabel från 20-amp auto-reset brytaren via en brandvägg genomföring och till den positiva svarta kabeln till den elektriska bromsen regulatorn sedan ansluta de två svarta kablarna med en butt-kontakt. Anslut den negativa batterikabeln till batteriet.
10

Hitch upp släpet och justera den elektriska bromsen controller för önskad släpvagnen bromsverkan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141347.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.