DIY Spray på flaket Liner

Professionellt gjort spray på liners flaket har oftast en garanti och kostar runt $ 400, men det kan vara mycket billigare att göra det själv om du vet rätt steg och har tid. Rätt produkt matchas med de bästa framställningsmetoder gör för ett bra utseende och en hållbar finish. Leta efter kompletta kit snarare än billiga burkar sprayfärg eller hinkar av tunna förhärligad, färg. Fråga runt och titta på nätet för de produkter med de bästa recensioner och rykte för pålitlighet. Saker du behöver
Sandpapper och tvättsvampar slipning
maskeringstejp och papper
Borrmaskin med färg blandning bit
Spray-on bed liner Kit
Kompressor
Spray kan rigga
Gummi handskar: äldre kläder
Damm mask eller respirator
Skyddsglasögon
Visa fler instruktioner
1

Förbered ytan för målning med sandpapper och slipning svampar först. Bed liner sprayen kommer att fästa bättre till en scuffed yta och tenderar att skala lättare om det tillämpas på en slick glansig finish. Ju äldre bilen, desto mindre kan du behöva sand. En lätt hand slipning räcker. Det finns ingen anledning att få makt inblandade verktyg.
2

Mask något område du inte vill spraya med tejp och papper. Täck bakljus, ytterkanterna av sängen och den målade sidan av bakluckan. Bakrutan av trucken bör också maskeras.
3

Blanda varje gallon säng liner material med borrmaskin och blanda lite. Om satsen kräver kombinera ingredienser, kommer blandningen bit ger dig en jämn konsistens. Dessutom, om det finns mer än en flaska eller burk av vätska, bör du blanda dem alla tillsammans. Få hela vägen till botten av burken och blanda upp och ner långsamt för bästa resultat.
4

Skaffa dig i rätt redskap för att spraya, vilket bör inkludera gummihandskar, gamla kläder, en respirator eller andningsskydd och skyddsglasögon. Häll din mix i sprayen kan anslutas till din kompressor. Börja med bakluckan, som du bör ta helt bort lastbilen innan sprutning om möjligt. Arbeta från hytten änden till bakluckan änden med spray på resten av sängen. Använd även stroke och fyll spraybehållaren behov. Några tunna lager borde göra susen och lämnar dig med en utmärkt, tålig, hållbar slutprodukt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141337.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.