Hur man rida på baksidan av en Pick - Up

Ridning på baksidan av en pick - up truck ger en särskilt spännande transportsätt . Lagar om ridning i en pick - up truck varierar enligt stat . I vissa stater är det alltid olagligt att rida på baksidan av en pick - up truck . I andra stater är det lagligt så länge lastbilen är annars full av fastspända passagerare . Vare sig lagligt eller inte , rider på baksidan av en pick - up truck vid höga hastigheter eller på trånga gator är farligt och bör undvikas . Instruktioner
1

Forskning lagar i ditt område för att se till att rida på baksidan av en lastbil är lagligt . Be en advokat eller polis eller kontrollera en online- källa såsom Hitta Law . Kontrollera avsnittet Resurser nedan för en länk till Hitta Law .
2

Öppna bakluckan på lastbilen och steg till sängen . Stäng bakluckan på lastbilen eller ha en vän stäng det för dig . Wiggle bakluckan till testar sin säkerhet och se till att den är ordentligt stängd .
3

sitter på sängen av pick up truck med ryggen mot bakrutan av lastbilen . < Br >
4

Placera dina underarmar mot sidorna på flaket för stöd . Håll händerna innanför baksidan av lastbilen vid alla tidpunkter .
5

Har en vän sväng på bilen och kör försiktigt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/cars-trucks-autos/trucks/141328.html

Previous:
Next:

lastbilar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.